Презентація "ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ ПРИРОДНИЧОЇ ГАЛУЗІ"

Про матеріал
Презентація на тему : "ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ ПРИРОДНИЧОЇ ГАЛУЗІ"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ ПРИРОДНИЧОЇ ГАЛУЗІ»

Номер слайду 2

Штучний інтелект (ШІ) - це галузькомп'ютерних наук, яка ставить за метустворення програм, що здатні виконуватизавдання, які зазвичай вимагаютьінтелектуальної активності людини

Номер слайду 3

ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДОМОЖУТЬ Вчителю дуже швидко створити : Плани-конспекти уроків;Презентаціі;Тестові завдання;Таблиці;Флешкарти; Зображення на будь -яку тему;Пояснення складної теми доступними словами;

Номер слайду 4

6 СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ:1. Створення та редагування зображень: Картинки до будь-якої теми уроку;Малюнки для власних навчальних матеріалів;Створення плакатів;Створення фонів;

Номер слайду 5

2. Створення відео та анімацій:“Оживити”фотографії;Запис відео та відеопрезентацій;Навчальні мультфільми;6 СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ:

Номер слайду 6

3. СТВОРЕННЯ ТЕКСТІВ “НОВОЇ ПРИРОДИ”QR-КОДИ;КОМІКСИ;РОЗМАЛЬОВКИ;6 СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ:

Номер слайду 7

4. Розробка креативних завдань: Флеш-карти;Навчальні ігри;Вікторини;Тести;Анкетування;Таблиці різних типів;Природничі експеременти;о.6 СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ:

Номер слайду 8

5. Створення презентацій. За допомогою штучного інтелекту дуже легко створити якісну презентацію з будь-якої теми, всього за декілька хвилин .6 СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ:

Номер слайду 9

6. Для спрощення матеріалу: Пояснити простими словами;Перефразувати6 СПОСОБІВ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ:

Номер слайду 10

ОТЖЕ, ЗАСТОСУВАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА УРОКАХ ПРИРОДНИЧої ГАЛУЗі Є ВАЖЛИВИМ КРОКОМ У НАПРЯМКУ МОДЕРНІЗАЦІЇ ОСВІТИ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАННЯ. ВІН ДОПОМАГАЄ НАМ НАВЧИТИ УЧНІВ БІЛЬШ ЕФЕКТИВНІШЕ ТА ЗАХОПЛИВІШЕ, ВІДКРИВАЮЧИ НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ НАШОГО МАЙБУТНЬОГО.

pptx
Додав(-ла)
Далека Ирина
Пов’язані теми
Біологія, Презентації
Додано
17 травня
Переглядів
37
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку