ВИКОРИСТАННЯ ДОДАТКУ DUOLINGO ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СЛОВНИКОВОГО ЗАПАСУ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ

Про матеріал
Додаток Duolingo здатний покращити словниковий запас англійської мови молодших школярів, причому не тільки розширюючи словниковий запас, але й покращуючи пам'ять своїх користувачів, їхні навички аудіювання та говоріння.
Перегляд файлу

ВИКОРИСТАННЯ ДОДАТКУ DUOLINGO ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ СЛОВНИКОВОГО ЗАПАСУ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ

 

   Після появи Covid-19, який вимагав здійснювати всі види діяльності з дому без винятку, включаючи навчання, багато онлайн-додатків розглядаються як ефективні інструменти та залучають учнів до збільшення словникового запасу. Duolingo - це сучасний онлайн-додаток, який здатен полегшити засвоєння лексики. Ця стаття має на меті описати використання додатку duolingo для покращення словникового запасу у молодших учнів.

   З розвитком технологій багато онлайн-медіа, які нас оточують, можна використовувати як засоби навчання, наприклад, за допомогою додатку duolingo. Освіта відіграє важливу роль у житті людини, адже вона може впливати на прогрес країни. Надаючи корисні знання громадянам, вони зможуть зробити країну кращою. У сучасному світі від людини вимагається вміння розмовляти іноземними мовами, особливо англійською. Англійська мова - один з предметів, який майже всі учні вважають складним і нудним, англійська мова - це також іноземна мова, яку ми повинні вивчати, крім того, англійська мова - це міжнародна мова.

  Оволодівши англійською мовою, ми зможемо витримати конкуренцію в епоху глобалізації. В Україні уроки англійської мови викладаються у загальноосвітніх школах, починаючи з першого класу і закінчуючи старшими класами. Розмовна англійська - це навичка, яка вимагає постійної практики. Однак, все ще є багато учнів, які ще не здатні до цього, або все ще є багато тих, хто відчуває труднощі у вивченні англійської мови. Ці труднощі виникають тому, що в основному є кілька факторів, які впливають на це, а саме два:

- Перший - це внутрішні фактори, які походять від самого учня, включаючи емоційні стани, фізичний стан, психологічні розлади, інтелектуальні здібності, таланти.

- Два зовнішні фактори, які походять ззовні від учня, включають стан сім'ї, школи, оточення та суспільства.

 

 Як освітяни ми повинні йти в ногу з часом, коли в цифрову епоху все робиться за допомогою технологій, ми повинні добре слідкувати за епохою глобалізації та вміти використовувати технології як засіб навчання. Не можна заперечувати, що технологічний прогрес має глибокий вплив на світ освіти. Технології мають багато переваг, які можуть бути використані в освіті, наприклад, полегшення доступу до Інтернету для вчителів або допоміжного персоналу, що значною мірою може бути зроблено за допомогою технологій. Для досягнення оптимальних результатів навчання, вивчення англійської мови повинно підтримуватися відповідними засобами та інфраструктурою.

 Вивчення англійської мови за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій - це зусилля, спрямовані на максимізацію навчального процесу, особливо на тренування, покращення здатності студентів розуміти англійську лексику. Вивчення англійської мови через Інтернет більше не є складною та нудною справою, адже існує так багато додатків, які можуть бути використані, щоб допомогти іншим англомовним знайти допоміжні матеріали в якості навчальних матеріалів. Одним із прикладів є додаток Duolingo.

  Щоб добре розуміти англійську мову, ми спочатку запам'ятовуємо і вдосконалюємо свій словниковий запас, щоб легше сприймати і розуміти надану інформацію. Для цього потрібен засіб навчання, який може допомогти полегшити вивчення англійської мови, і одним із таких засобів навчання є додаток Duolingo. Duolingo - це інтерактивна платформа, створена Луїсом фон Ан, доктором філософії, та Северином Хакером, доктором філософії, у 2011 році. Додаток Duolingo доступний без реклами і є безкоштовним для платформ Android, iOS та Windows Phone. Duolingo - це додаток для вивчення іноземних мов, який знову стає популярним в Україні, оскільки він простий у використанні і вважається ефективним для вивчення іноземних мов, особливо для покращення словникового запасу англійської мови. Додаток Duolingo допомагає студентам легше вивчати англійську мову, оскільки цей додаток можна відкрити зі смартфона, щоб студенти могли вчитися покращувати розуміння лексики будь-де і будь-коли. За даними Vesselinov and Grego (2012), навчання в університеті протягом одного семестру або 11 тижнів еквівалентне навчанню за допомогою додатку Duolingo протягом лише 34 годин. За допомогою цього додатку студенти можуть покращити свій словниковий запас англійської мови. У додатку Duolingo є різноманітні словники, навчання за допомогою цього додатку здатне відточити навички аудіювання, говоріння, читання та письма на кожному рівні навчання.

Навчання в Duolingo, яке надається у формі запитань, зможе покращити словниковий запас англійської мови для молодих учнів, які нею користуються. Щодо визначення поняття "словниковий запас" лінгвісти мають різні думки, але вони сходяться на тому, що словниковий запас є головним ключем, який повинен мати кожен, щоб мати можливість вивчати мову. Адже чим більший словниковий запас, тим більше можливостей для розвитку мовних навичок і тим легше буде передавати, отримувати і розуміти наявну інформацію в усній, письмовій формі або за допомогою певних знаків. В основному, лексика вивчається для того, щоб покращити навички аудіювання, читання та письма. Лексика - це тип слова, що використовується в мові у формі іменника, дієслова або прикметника.

   Duolingo - це додаток, за допомогою якого кожен початківець може почати вчитися, щоб поліпшити свій словниковий запас і продовжувати навчання, щоб внести зміни в поліпшення словникового запасу англійської мови, додаток Duolingo може використовуватися всіма групами, як підлітками, так і батьками, що особливо важливо для тих, хто хоче вивчати розмовну англійську мову. Однак, Duolingo також потребує вдосконалення, щоб охопити більший словниковий запас, оскільки кожен рівень в Duolingo має однаковий словниковий запас, покращену граматику, правила та мову, особливо англійську, оскільки англійська мова є міжнародною мовою.

Існує багато видів навчання в Duolingo, такі як

1) Перекладацька вправа, учасники перекладають з мови, яку вони знають, на мову, яку вони хочуть вивчити, або навпаки.

2) Вправа на відповідність, де учасники дивляться на фотографії та підбирають до них слова або навпаки.

 3) Робота в парах, коли учасники отримують однакову кількість слів з обох мов і просять об'єднати їх у пари.

4) Вправа на аудіювання, де учасники слухають короткі фрази другою мовою і повинні написати їх правильно.

 5) Вправа на говоріння, де учасники повинні сказати те, що вони почули.

  Додаток Duolingo здатний покращити словниковий запас англійської мови молодших школярів, причому не тільки розширюючи словниковий запас, але й покращуючи пам'ять своїх користувачів, їхні навички аудіювання та говоріння.

 

 

docx
Додано
1 травня
Переглядів
49
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку