12 січня - День доньки

Про матеріал
Пропоную Вашій увазі презентацію "Всесвітній день доньки", перегляд якої допоможе дітям розширити уявлення про це свято, про його роль і мету, про особливості і традиції його святкування; навчити дітей цінувати сім'ю, формувати уявлення про сімейні цінності; виховувати любов, повагу до своєї родини..
Зміст слайдів
Номер слайду 1

12 січня

Номер слайду 2

Доньки — усі такі різні, але кожна особлива по-своєму. Вони дарують радість та приводи для гордості для батьків. День доньки за останні роки широко набув популярності та безсумнівно є дуже важливим святом для батьків та їхніх донечок.

Номер слайду 3

Узагалі, в Україні є дві дати цього свята: Всесвітній – 12 січня і Міжнародний – 25 квітня. В Україні це неофіційне свято, але з кожним роком стає дедалі популярнішим серед українців.

Номер слайду 4

Історія свята. Достеменно невідомо, звідки походить це свято, а в інтернеті можна знайти чимало версій його появи. Та головна версія започаткування свята походить з Індії. Саме у цій країні вирішили запровадити День доньки після ініціативи індійських чоловіків. У такий спосіб вони хотіли вшанувати своїх дочок.

Номер слайду 5

Традиції святкування Дня доньки в УкраїніТрадиційно це свято проводять у сімейному колі. Батьки вітають своїх дочок та дякують їм за позитив, щастя та гордість. Також буває, що цей день проводять у колі близьких на природі, наприклад, у лісі чи в парку.

Номер слайду 6

Метою Дня доньок є привернення уваги до визначної ролі дівчаток у кожній родині, залучення батьків до проявів турботи та любові до своїх дочок, наголошення на необхідності здорових довірчих відносин у сім’ї.

Номер слайду 7

Люба наша донечко. Сяй, неначе сонечко! Як веселка, вигравай, Як промінчик, зігрівай! Щебечи, неначе пташка, Розквітай, як та ромашка, Як тополька, будь струнка, Як струмочок, будь дзвінка, Будь, неначе вир, бурхлива! Люба доню, будь щаслива!

Номер слайду 8

Творче завдання

pptx
Додано
3 січня
Переглядів
4102
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку