Арт-проект "Цвітіння сакури"

Про матеріал
Цей мистецький проект – чудовий спосіб відзначити початок весни. Він також ідеально підійде учням у якості мистецької діяльності, яку потрібно включити у ваш план уроків, якщо ви вивчаєте Японію.
Перегляд файлу

АРТ ПРОЕКТ «ЦВІТІННЯ САКУРИ»

 

Квітучі дерева – одна з найулюбленіших речей багатьох людей у весняний сезон. Яскраво забарвлені квітки на гілках та їх солодкий запах зроблять будь-яке серце щасливим. Цей мистецький проект – чудовий спосіб відзначити початок весни. Він також ідеально підійде учням як мистецька діяльність, яку потрібно включити у ваш план уроків, якщо ви вивчаєте Японію.

 

Хоч цей весняний арт-проект відмінно підходить для дітей молодшого віку, ви також раді будете дізнатися, що ця достатньо проста художня діяльність підійде й для дошкільнят.

 

Кінцевий результат приголомшливий, і кожна дитина матиме унікальний художній проект, наповнений різнокольоровими вишневими квітками для виставки у класі.

 

 

МАТЕРІАЛИ, ЯКІ ПОТРІБНІ ДЛЯ ЦЬОГО МИСТЕЦЬКОГО ПРОЕКТУ:

- Шаблон вази, надрукований (можна намалювати влачноруч) на білому картоні

- Світло-блакитний офісний папір (формат А3)

- Синій маркер

- Чорна фарба або чорний маркер

- Пензлик

- Темно-рожеві квадратики вирізані з тішью

- Світло-рожеві квадратики вирізані з тішью

- Шкільний клей

- Ножиці

 

ПОСЛІДОВНИЙ ІНСТРУКТАЖ АРТ ПРОЕКТУ:

 

1. Надрукуйте шаблон вази та роздрукуйте. Як варіант можна просто намалювати власну вазу на шматочку білого картону.

 

2. Далі починається процесс декору вази. Для цього вам знадобиться синій маркер, щоб зробити власний дизайн та прикрасити їм шаблон вази, щоб вона нагадувала японську синьо-білу порцелянову вазу. Намагайтеся використовувати різноманітні лінії: прямі, товсті. Намалюйте квіти зі стеблом та листям.

 

Порада для маленьких дітей:

Щоб допомогти дітям уникнути будь-яких невдач з їх дизайном, може бути корисним, щоб вони спочатку олівцем малювали дизайн на вазі. Після того, як вони будуть задоволені своїм дизайном, вони можуть обвести контур малюнку і розфарбувати його синім маркером.

 

 

3. Коли ви закінчите прикрашати вазу, за допомогою ножиць виріжте її.

4. Додайте клей на зворотній стороні вази і наклейте її на ваш блакитний папір в нижній частині аркуша. Переконайтесь, що ваш папір вертикально розташован, щоб залишити місце для квітучої гілки сакури на верхній частині аркуша.

5. За допомогою пензлика та чорної фарби намалюйте гілки дерева, що виходять із верхньої частини вази. Дайте чорній фарбі повністю висохнути.

6. Виріжте квадратики із світло-рожевого і темно-рожевого паперу.

7. Після того, як ваша чорна фарба повністю висохне, додайте маленькі крапки клею навколо гілок вишневого дерева для ваших квітів.

8. Зіжміть квадратики світлого і темно-рожевого паперу, щоб вони були схожими на маленькі вишневі квітки, і покладіть їх на крапки з клеєм.

 

 

 

 

 

docx
Додано
30 вересня 2019
Переглядів
1170
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку