Артиклі "a" "an" "the"

Про матеріал
Презентація. З англійської мови. За темою: "Артиклі". Для дітей віком від 7 до 10 років.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Артиклі

Номер слайду 2

Неозначений артикль. Артикль - службове слово, яке вживається з іменниками. Неозначений артикль вживається тільки з обчислювальними іменниками в однині. Наприклад:a cat - кішкаcats – кішкиa duck - качкаduks - качки

Номер слайду 3

Неозначені артиклі "а" та "an"Артикль "а" використовується перед словами, що починаються з приголосного звуку. Наприклад:a cat. Артикль "an" використовується перед словами, що починаються з голосного звуку. Наприклад:an owl

Номер слайду 4

Неозначений артикль перед прикметниками. Неозначений артикль a/an вживається тільки з іменниками. Якщо перед іменником стоїть прикметник, то артикль ставиться перед прикметником: I`m a dog. - Я собака. I`m brave. - Я хоробрий. I`m a brave dog. - Я хоробрий собака. Українською артиклі не перекладаються.

Номер слайду 5

Нульовий артикль. Нульовий артикль - це відсутність будь - якого артикля, тбто перед іменниками не використовується жоден з артиклів. Артиклі не вживаються: З власними назвами, тото з іменами людей, кличками тварин і назвами міст чи сіл. Перед обчислювальними іменниками в множині, коли ми говоримо про речіабо людей в цілому (а не конкретезуючи). З необчилювальними іменниками. Перед назвами місяців, пір року і днів тижня.

Номер слайду 6

Артикль "the"Означений артикль "the" вживається з іменниками: Коли говоримо про предмет, про який говорилося раніше. Коли мова йде про конкретний предмет, відомий людині яка говоре. Запам'ятайте: Згадуючи про що - небуть вперше, ми вживаємо артикль "а", а вдруге і далі будемо вживати "the".

Номер слайду 7

Вивчить римування до артикля the. I see a cat. The cat is fat. I see a pig. The pig is big. I see a bag. The bag is black. I see a ball. The ball is small.

pptx
Додав(-ла)
Вікторія
Додано
7 травня
Переглядів
47
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку