Безпечні канікули!!!

Про матеріал
Правила дорожнього руху. Безпечна поведінка під час прогулянки про які повинна знати кожна дитина..
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпечні канікули!!!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Правила дорожнього руху

Номер слайду 4

Тротуар. Знає будь-яка дитина. Йти не можна, де машини. Тому Коля і Тамара. Йдуть собі по тротуару. Тротуари це доріжки. Ми по них ідемо пішки. Всі, хто тротуаром ходить. Звуться просто – пішоходи

Номер слайду 5

Світлофор. На переході біля світлофору. Правил дотримуйся дуже суворо: Спочатку ліворуч ти подивись. Немає машин? – То йди, не барись!Як машин немає справа!Далі йти теж маєш право!

Номер слайду 6

Юні пасажири. Слухайте пораду,Не обходьте транспорт. Спереду чи ззаду.І щоб не потрапить у лих пригоду,Перейдіть по тротуару. Аж до переходу.

Номер слайду 7

Пішохідний перехід. Треба знати всім як слід « Пішохідний перехід». Тут малесенька людина Попереджує машини: - Зачекайте, не спішіть, Пішохода пропустіть. Знак велику силу має – Він машини зупиняє.

Номер слайду 8

Види транспорту

Номер слайду 9

Правила поведінки у транспорті

Номер слайду 10

У транспортіНе шуміти, не штовхатись, чемно й лагідно триматись. Без квиточка, знає кожен, їхать в транспорті не можна. Старшим людям, як годиться, треба місцем поступиться. Хочеш вийти — не штовхайся, потихеньку просувайся. Як зійшов — шукати слід пішохідний перехід.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Правила катання на роликах1. Завжди одягай повний захисний комплект.2. Катайся тільки в спеціально відведених місцях.3. Максимально міцно зафіксуй ролики на ногах.4. Завжди контролюй свою швидкість.5. Навчись правильно падати (падай вперед або на коліна)6. Внвколи не виїжджай на проїжду частину!!!

Номер слайду 15

  Продовж речення:- Людей, які їдуть у транспорті, називають … .- Сідати у транспортний засіб пасажир повинен на … .- Коли заходиш у транспорт чи виходиш з нього, не … .- В автобусі, трамваї, тролейбусі заходь через … двері, а виходь через … двері.2. Технологія «Мікрофон»— Якими видами громадського транспорту ви користуєтеся?— Як правильно входити і виходити з транспорту?— Як слід поводитися під час посадки?— Кому потрібно допомагати під час посадки?— Кого необхідно пропускати вперед під час посадки?— Де слід очікувати пасажирського транспорту?

Номер слайду 16

Загадки1 Тротуари це доріжки. Ми по них ідемо пішки. Всі, хто тротуаром ходить. Звуться просто – …2 Як переходиш вулицю,На розі зупинисьІ перш за все уважно. На мене подивись.3 На дорозі звір лежить: Весь у смужку, ніби спить. У степу він народився,А у місті нам згодився. В нього є смугасті ребра,Цього звіра звати …Знає кожний пішохід – Це безпечний …

pptx
Додано
25 лютого 2021
Переглядів
703
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку