Буклет за методикою «ДЕРЕВО МОЄЇ СИЛИ»

Про матеріал
Навздогін, чи краще по гарячих слідах підтримуючих та ресурсних зустрічей з учнями нашого Одеського юридичного ліцею, розроблено буклет за методикою «ДЕРЕВО МОЄЇ СИЛИ» (Бесс Грін, Дін Ектон, адаптація Каролін Мехломакулу https://creativityintherapy.com/.../tree-strength-art.../), в якому, на мій погляд, не тільки стисло і покроково подано інформацію щодо використання цієї вправи, а й зроблена спроба визначення сенсу символу ДЕРЕВА в українському етносі на прикладах традиційної національної вишивки (в тому форматі, який дозволив розмір буклету, щоб він був читабельним). Сподіваюсь, що буклет стане в допомогу як практичним психологам і педагогічним працівникам в роботі з учнями, так і для самоопрацювання, самоаналізу та пошуку особистих ресурсів.
Перегляд файлу

image


imageПоложіть, будь ласка, вашу долоню на аркуш, розчепіривши пальці, кисть руки теж на аркуші. Обведіть олівцем  долоню, кисть та пальці так, щоб кінчики пальців були не промальовані до кінця (Рис.1).

imageДомалюйте крону На кожному листочку напишіть, що  таким чином, щоб вона вийшла вам допомагає пережити складні багатою та пишною, зробіть більш часи – це можуть бути особистісні гілочок. На гілках намалюйте великі сильні сторони, ваші стратегії листочки, достатньо великі, щоб можна подолання перешкод, приємні

pdf
Додано
6 травня 2022
Переглядів
1099
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку