Бюлетень про здоровий спосіб життя

Про матеріал
Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.
Перегляд файлу

Випуск №1

23.01.2020 р

 

Здоровий спосіб життя — простий шлях до довголіття


      Здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовжити молодість і попередити захворювання. У цій статті ми дамо вам основні поради, які допоможуть вам вести здоровий спосіб життя. Згідно з ВООЗ, існує чотири основні чинники, які більшою чи меншою мірою визначають стан здоров’я: спосіб та умови життя (50–55%), екологічна обстановка навколишнього середовища (20–25%), спадковість (15–20%) і рівень медичного обслуговування (7–15%).

Зауважте, спосіб життя має найбільший вплив на стан нашого здоров’я. Про те ж говорить статистика основних причин смертності в світі: вирішальний фактор у розвитку тієї чи іншої хвороби припадає на спосіб життя людини. Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

 

Фото_1.jpgфЗдоровий спосіб життя 1


Здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовжити молодість і попередити захворювання.

На Сході, де протягом століть передавалися секретні знання про тіло людини та принципи правильної життєвої поведінки, вважається, що дисбаланс між трьома дошами (основами життя) призводить до хвороб. На стан дош, в свою чергу, впливають спосіб життя людини, її харчування та емоційний стан, а також навколишнє середовище.

Виходячи з цього, було сформовано чотири основні типи лікування, серед яких правильний спосіб життя є одним з основоположних на шляху до здоров’я.

Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

«Здоров’я — не все, але все без здоров’я — ніщо», — сказав свого часу Сократ. І це, безумовно, так. Перехід до здорового способу життя — це шлях до внутрішньої гармонії. І цей перехід не повинен бути різким. Поступово змінюючи себе, свої звички і уклад життя, ви зможете без зусиль досягти бажаного.

 

Підготував учень 9 кл.

Черевко Олег

кл.керівник Стельмашук С.М.

docx
Додано
27 січня 2020
Переглядів
1044
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку