День ЗСУ презентація

Про матеріал
Презентація до Дня Збройних Сил України. Придатна для показу будь-якому класу для виховної години, позакласного заняття та для проведення уроків по курсу Захист України.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

День збройних сил України є щорічним національним святом, яке відзначається з 1993 року. Свято було засноване постановою Верховної Ради України. Дата свята - 6 грудня 1991 року - співпадає з датою ухвалення Закону України «Про збройні Сили України» і приурочена до цієї події.

Номер слайду 3

Сухопутні війська. Повітряні сили. Військово-Морські Сили. Національна гвардія України. Державна прикордонна служба України. Сили спеціальних операцій. Структура збройних сил України

Номер слайду 4

Сухопутні війська

Номер слайду 5

Повітряні сили

Номер слайду 6

Військово – Морські сили

Номер слайду 7

Національна гвардія України

Номер слайду 8

Державна прикордонна служба України

Номер слайду 9

Сили спеціальних операцій

Номер слайду 10

Воістину це так: в усі віки,В усі часи, з початку світу-сонця. Попереду ішли чоловіки –Захисники відважні, оборонці.

Номер слайду 11

Станом на 2019 рік

Номер слайду 12

28 червня 1996 р. було прийнято основний закон України – Конституцію. Конституція проголошує, що захист Вітчизни є обов’язком держави, всього народу, кожного громадянина. За Конституцією України хлопці, досягнувши 18- річчя, ідуть в армію захищати кордони Вітчизни, її незалежність, її територіальну цілісність.

Номер слайду 13

Цей день вважається спільним для всіх видів військ України. На фото зображені війсьовослужбовці служби зв’язку та артилеріських військ.

Номер слайду 14

Збройні сили України —Слава, гордість, міць країни!Захищають мир, свободу. Служать рідному народу!

Номер слайду 15

Ми діти держави, де воля і мир. Не хоче війни наш народ – богатир!Стоять матері і батьки повсякчас. На варті свободи і щастя для нас.

Номер слайду 16

На жаль, до нашої неньки-України прийшла страшна війна. Тисячі українців покинули всі свої справи, відмовились від затишку і сімейного тепла та пішли боронити рідну землю. 

Номер слайду 17

Нашим бійцям дуже важко: Але вони не тікають. На зміну одним, приходять інші,та героїчно борються з ворогом. Вони знають, що ніхто, крім них, нас не захистить.  

Номер слайду 18

День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає чи захищав територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.  

Номер слайду 19

6 грудня – День Збройних сил України.

Номер слайду 20

Номер слайду 21

pptx
Пов’язані теми
Захист України, Виховна робота
НУШ
Додано
6 грудня 2021
Переглядів
2178
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку