Діагностувальна робота. Диктант

Про матеріал
Презентація до уроку української мови. Діагностувальна робота. Диктант 4 клас з використанням прописного шрифту.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діагностувальна робота. Диктант

Номер слайду 2

20 грудня. Діагностувальна робота. Диктант. Синичка

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Очікувані результати навчання РівніВ Д С П Дотримується загальних правил письма Дотримується пропорційної висоти, ширини нахилу великих і малих букв та пунктуаційних знаків Пише розбірливо. Оформлює охайно письмову роботу в зошиті в одну лінію Дотримується абзаців, полів зошита. Знаходить і акуратно виправляє у власному тексті помилки (графічні, орфографічні, граматичні, лексичні і стилістичні)Бланк оцінювання діагностувальної роботи

Номер слайду 5

Всі хлопці заздрили Василеві. У нього буласиничка. Василь вирвав її з кігтів шуліки. Вона вже звикла до хати. Василь вирубавдля неї гілку і причепив до стіни. Там си- Василь її годував. Насипле насіння коноп- ниця і лазила.ляного, синичка і клює його. Всіх комахв хаті виловила.

Номер слайду 6

Тепло в хаті синичці. А надворі завірюха гуде, снігунамело багато.(За О. Копиленком) (75 сл.)Лазить вона всюди і в кожну щілинку за-зирає. Помітить комаху, націлиться своїмдзьобом і проковтне її. Тепло в хаті синичці. А надворі завірю-ха гуде, снігу намело багато.(За О. Копиленком) (75 сл.)

Номер слайду 7

Дякую за увагу!

pptx
Додано
18 грудня 2022
Переглядів
1042
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку