"До рідного краю лелеки летять"

Про матеріал

Мета: поглиблювати знання дітей про весняні зміни в природі; познайомити дітей з народним символом – лелекою, з народною мудростю пов'язаною з цим птахом. Вчити уважно слухати, сприймати розповідь вихователя. Формувати вміння відповідати на запитання. Розвивати діалогічне мовлення, пізнавальний інтерес, допитливість. Виховувати любов та повагу до улюбленого птаха українців.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«До рідного краю лелеки летять»Ознайомлення з соціумом. Підготувала вихователь: Тетяна Дмитрусенко. Комунальний заклад «Орільський заклад дошкільної освіти (ясла- садок)» Лозівської Міської ради Харківської області

Номер слайду 2

Мета: поглиблювати знання дітей про весняні зміни в природі; познайомити дітей з народним символом – лелекою, з народною мудростю пов’язаною з цим птахом. Вчити уважно слухати, сприймати розповідь вихователя. Формувати вміння відповідати на запитання. Розвивати діалогічне мовлення, пізнавальний інтерес, допитливість. Виховувати любов та повагу до улюбленого птаха українців.

Номер слайду 3

Лелека – символ України Лелеки ключами у небі літають,В лелеці – криниці воду черпають. Ця птаха приносить у сім’ї дітей,Гніздо своє мостить біля добрих людей.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

З океанів далеких. Прилетіли лелеки,Посідали край хати, Щоб гніздо будувати. Де лелеки осядуть – Вдосталь щастя і ладу,Щоб раділа родина,Щоб цвіла Україна!

Номер слайду 23

Використана література :https://naurok.com.ua/shablon-prezentaci-ukra-na-variant-12-21758.htmlhttps://depositphotos.com/ua/photo/child-carries-fluttering-flag-ukraine-field-ukraine-independence-day-flag-383375244.htmlhttps://etnoxata.com.ua/statti/traditsiji/bilij-leleka-simvolizm-v-ukrajinskij-kulturi/https://zbruc.eu/node/111144https://mig.com.ua/narodne-sviato-20-serpnia-tradytsii-prykmety-ta-chomu-ne-varto-obrazhaty-lelek/http://aetos.kiev.ua/berkut/berkut26-1/berkut26-1-04.pdfhttps://www.volyn.com.ua/news/151649-leleka-trudiaha-brodyt-bolotomhttps://vcf.vn.ua/dobrij-chi-znak-yakshho-ptax-nakakala-na-golovu-abo-inshe-misce-osoblivosti-prikmeti/#gsc.tab=0https://ivanzhytnyk.com/literatura/5297-krynytsia-v-liudskomu-zhyttihttps://fakty.ua/419941-live-shou---na-poltavcshine-vebkamera-kruglosutochno-pokazyvaet-zhizn-gricka-i-odarki-do-melchajshih-intimnyh-podrobnostejhttps://www.rodyna.in.ua/?p=8543https://obuchonok.com.ua/node/543

pptx
Додано
20 травня
Переглядів
44
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку