Фізикадистаційна цікава сучасна фізика метод дослідження . Факти розробки нов. Технологій.

Про матеріал
Дистаційна освіта може бути сучасной ,розробка має креативне відношення до ядерної фізики . Сучасність в таких умовах. Ядерна фізика дистаційной освіти,викдо адання передбачине для учнів та студентам. Для освітнього роцеса..
Перегляд файлу

 


Звіт за  2019 ,2020рік

Данилової Інеси Віталіївної

Аспірантки методики фізики

ДрагомановаМ.П.

(Та (заочно дистанційно медичний університет   ,Інститут житомирський медичний кафедра охорона здоров’я)Спеціалізація лікар інтерн кардіології та онкології. )

Про проходження та залучання на всіх видів конференцій та семінарів  з фізики методики викладання ,з ядерної фізики, та медицини  ,психології.

За участі в таких заходах будуть вручені сертифікати.

1.Науково методична конференція з фізики та педагогіки  «НАУКА ТА Практика. М. ЛУЦЬК 20 ТРАВНЯ ЗАРЧНО ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЯ ДО НЕЇ БУЛО ВІДПОРОВЛЕНО статі з теми ядерна фізика , теорії фізики..  Тема  молода наука ,конференції.



 2. Міжнародний журнал Global   конференція  онлайн науково-технічна розвиток науки. Покладено статі з теорії методики фізики в шкільному курсі   та плазма . 17 18 .04.20. Приймала участь  .



3. На Урок конференція Онлайн  тип семінар «дистанційне навчання учнів в умовах пандемії  нові технології»оформленя доповіді «новітні технології на уроках фізики».

4. Семінар 8 квітня на кафедрі Драгоманова М.П.  методики  фізики  з теми доповіді та оформлення тез з теми « новітні технології  викладанні фізики та астрономії «,» хмарні  інформативні технології в фізиці «.

5. 22 та 24 квітня брала участь в семінарі з медицини  ,компанія медиком організатор для лікарів Широкого профілю  на  тему « сімейні лікарі терапевти «,без оформлення тез .На руки 27 та 30 квітня буде сертифікат на електрону адресу.

6.  25 квітня «семінар від академії після дипломної освіти Шупіка   «практика для неврологів та хвороби Альцгеймера» без оформлення тез ,як слухач  семінару.  

7 . Планую з 5 14 ,15 травня взяти  участь  в наукових конференціях « наука та практика» онлайн  дистанційно. , та 15 Травня наукова конференція  з психології стосунків , на кафедрі психології «сімейних відносин « ,Драгоманова М .П. В Травні взяти участь в наукових конференціях ти семінарах ,та медичних наукових  форумах

19–21 травня 2020 року, IX Міжнародний Медичний Конгрес

міжнародна платформа для навчання і підвищення кваліфікації фахівців,

науково-практичні конференції, семінари, майстер-класи, школи

Конгрес щорічно вноситься до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів .

 

docx
Додав(-ла)
Danilova Inesa Vitaliivna
Пов’язані теми
Фізика, 11 клас, Інтегровані уроки
Інкл
До підручника
Фізика (академічний рівень, профільний рівень) 11 клас (Засєкіна Т.М., Засєкін Д.О.)
До уроку
Розділ 7. Фізика атомного ядра та елементарних частинок
Додано
22 серпня 2020
Переглядів
450
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку