Формування креативної особистості учнів шляхом опанування навичок гри на духових та ударних інструментах

Про матеріал
У даній презентаціі розкриті завдання під час роботи з обдарованою молоддю в данній галузі, надаються методичні рекомендації з організації планування роботи духового оркестру, ансамблю. Розраховано на керівників духових ансамблів, духових оркестрів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комунальний заклад «Гімназія №6» Кам'янської міської ради. Портфоліо вчителя гри на духових та ударних інструментах Мізюліної Тетяни Володимирівни

Номер слайду 2

Мізюліна Тетяна Володимирівна. Освіта:середня спеціальна (ДГМУ, 1993 р.);Спеціальність за дипломом: викладач, керівник оркестру духових інструментів;Кваліфікація: десятий тарифний розряд;Педагогічне звання: « старший учитель»Педагогічний стаж: 27 років.

Номер слайду 3

Підвищення кваліфікаціїДАНО, 2020 рік - курси вчителів музичного мистецтва

Номер слайду 4

Тема над якою працює вчитель: «Формування креативної особистості учнів шляхом опанування навичок гри на духових та ударних інструментах»

Номер слайду 5

Мета в роботі з духовим оркестромзалучення учнів до музичного виконавства;Створення оптимальних умов для розвитку креативної особистості;збагачення внутрішнього світу через пізнання кращих зразків вітчизняної та світової музичної культури;формування навичок професійного та соціального партнерства.

Номер слайду 6

Основні завдання: Навчити основ гри на духових та ударних інструментах. Сприяти формуванню естетичного смаку. Розвинути музичні та ритмічні здібностіРозвивати артистизм та індивідуальну манеру виконання

Номер слайду 7

Мої досягнення:

Номер слайду 8

Методи роботи

Номер слайду 9

Форми роботиІндивідуальна. Групова (ансамбль, оркестр)

Номер слайду 10

Досягнення вчителя гри на духових інструментах Мізюліної Тетяни Володимирівни КЗ «Гімназія №6» КМР

Номер слайду 11

Участь в міському конкурсі художньої самодіяльності «Віват , талант!» (дипломи 1,2 ступеню);Участь в міських заходах. Концерти до Дня міста, до Дня захисту дитини, в вищих професійних училищах,в міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка, в дитячому садочку № 15, концерти до Дня пожежників, для батьків загиблих воїнів - кам‘янчан, заходи музею міста, військово-патріотична гра «Джура»;Участь в шкільних заходах. До Дня працівників освіти та Останній дзвоник, до Дня 8 березня, спартакіадах, концерти в канікулярний час – осінні, зимові, весняні.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Дякую за увагу

pptx
Додано
29 квітня 2022
Переглядів
342
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку