Інститут технічної теплофізики НАН України (ІТТФ)

Про матеріал
Захист проєктів на тему "Інститут технічної теплофізики НАН України (ІТТФ)". Захист проєктів на тему "Інститут технічної теплофізики НАН України (ІТТФ)". Захист проєктів на тему "Інститут технічної теплофізики НАН України (ІТТФ)".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інститут технічної теплофізики НАН України (ІТТФ)Інститут технічної теплофізики НАН України (ІТТФ) є провідним центром в Україні у галузі теплоенергетики та енергоощадних теплотехнологій. by Лилия Аринкина

Номер слайду 2

Наша місія та завдання. Ми прагнемо досягти ефективного використання теплової енергії та розвитку інноваційних теплотехнологій для сталого енергозабезпечення суспільства з мінімальним впливом на навколишнє середовище.

Номер слайду 3

Історія і досягнення1 Рік заснуванняІТТФ був заснований в 1953 році і став першим інститутом в Україні, присвяченим дослідженням в галузі теплофізики.2 Досягнення. Ми маємо багато досягнень у розробці нових теплоенергетичних технологій, включаючи енергоощадні системи й екологічно чисті рішення.3 Захищені патенти. Наші дослідники мають більше 100 патентів, свідчать про їхню наукову експертизу та інноваційність.

Номер слайду 4

Наші основні дослідження та напрямки діяльностіТеплонапівпровідні матеріали. Розробка теплопровідних матеріалів з високою теплопровідністю для поліпшення ефективності енергетичних систем. Енергоефективність та енергозбереження. Дослідження інноваційних технологій для збільшення енергоефективності та енергозбереження відомих теплоенергетичних систем. Термоелектрика. Вивчення властивостей термоелектричних матеріалів та їх застосування в практичних теплоенергетичних системах. Сонячна енергетика. Розробка імпульсних сонячних батарей та систем зберігання енергії для застосування в сонячних електростанціях.

Номер слайду 5

Наукові здобутки та інноваційні розробки Енергообмінні системи. Розробка нових методів оптимізації енергообмінних систем у теплоенергетичній промисловості. Фотовольтаїчні панеліРозробка високоефективних фотовольтаїчних панелей з використанням передових матеріалів. Вітрові турбіни. Створення нових концепцій вітрових турбін для забезпечення стійкого виробництва електроенергії.

Номер слайду 6

Співпраця з іншими науковими установами та партнерами. Ми пишаємося співпрацею з національними й міжнародними науковими установами, урядовими органами та виробничими компаніями для розвитку нових рішень у галузі теплотехнологій.

Номер слайду 7

Науково-освітні програми та проекти. Навчальні курси. Наш інститут забезпечує навчання студентів та молодих учених з теплоенергетичних спеціальностей. Наукові конференціїМи організовуємо міжнародні наукові конференції з теплоенергетики для обміну ідеями та результатами досліджень. Проекти зі студентами. Ми співпрацюємо з університетами для проведення спільних проектів та фундаментальних досліджень в області теплоенергетики.

Номер слайду 8

Інформація для зв'язку та контактний центр. Для отримання додаткової інформації про наш інститут, наукові програми або для співпраці, зв'яжіться з нашим контактним центром.

pptx
Пов’язані теми
Фізика, Презентації
Додано
15 грудня 2023
Переглядів
130
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку