Інструкційно-технологічна картка виробу: «Рогалик з повидлом»

Про матеріал
КНД-3.3 Приготування дріжджового тіста опарним, безопарним способами та виробів з нього. Інструкційно-технологічна картка виробу: «Рогалик з повидлом»
Перегляд файлу

Інструкційно-технологічна картка виробу: «Рогалик з повидлом»

 

Основна  частина

з/п

Послідовність  та

технічні  умови приготування виробу

Обладнання,

інструменти,

інвентар

Зображення

послідовності приготування виробу

 

Дріжджове тісто безопарним способом

 

 

Підготувати продукти згідно рецептурі.

 

Стіл виробничий, посуд  для інгредієнтів, ваги настільні.

http://www.argentum107.ru/content/prosp/AED1-1.jpg

 

 

Борошно просіяти, яйця обробити, розчин солі   та цукру процідити.

 

Сито для просіювання борошна, необхідний посуд.

 

http://www.tvcook.ru/uploads/images/00/24/25/2014/02/10/b6ca62.jpg

 

Молоко або воду нагріти до 30-40°С

Посуд або дошка для замішування тіста.

 

D:\Рабочий стол\2.jpg

Роблять санітарну обробку яєць, потім яйця проціджують через сито для видалення сторонніх домішок і насичення його киснем повітря.

Сито для процідження яєць

D:\Рабочий стол\1.jpg

 

Маргарин розігрівають до сметаноподібного стану

Електрична плита, посуд для жира

D:\Рабочий стол\3.jpg

 

Дріжджі розводять окремо у невеликій кількості теплої води, проціджують

Посуд, вінчик для замішування тіста.

D:\Рабочий стол\4.jpg

 

Заповнюють підготовленою сировиною

Посуд для замішування тіста.

D:\Рабочий стол\6.jpg

 

Замішують тісто протягом 5-7 хвилин, наприкінці додають  підготовлений жир.

Посуд для замішування тіста.

D:\Рабочий стол\7.jpg

 

Тісто ретельно вимішують

Виробничий стіл, дошка.

http://cookinglife.ru/wp-content/uploads/2014/06/21.jpg

 

Закривають  тканиною, переміщують в тепле місце.

Діжа, або посуд, де буде відбуваться бродіння, або виробничий стіл.

Пельменное тесто - Шаг 11

 

Порціонуємо на кульки, даємо розстояться

Виробничий стіл.

D:\Рабочий стол\P_20170325_083832_HDR.jpg

 

На середину заготовки кладуть начинку з повидла.

Скалка

 

D:\Рабочий стол\р1.jpg

 

Закручують у рогалики, та викладають на підготовлені листи.

Жарочні листи

D:\Рабочий стол\лист для выпекания.jpg

D:\Рабочий стол\р6.jpg

 

Вимоги до якості: форма рогалика; поверхня рівномірна зарум'янена, без тріщин, повидло не витекло; виріб гарно пропечений, без закальцю, з однаковою пористю, смак приємний, солодкий.

 

D:\Рабочий стол\р4.jpeg

 

docx
Додано
18 січня 2021
Переглядів
2093
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку