Інтеркультурність - що це?

Про матеріал
Інтеркультурність - що це? Це розуміння того, що різноманітність та позитивна взаємодія між різними культурами є перевагою (взаєморозуміння,розуміння і повагу між нацонально-етнічними групами)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ІТЕРКУЛЬТУРНІСТЬце розуміння того, що різноманітність та позитивна взаємодія між різними культурами є перевагою (взаєморозуміння,розуміння і повагу між нацонально-етнічними групами)

Номер слайду 2

Територія України поділяється на ряд основних зон: Середнє Подніпров'я (Наддніпрянщина), Поділля, Слобо­жанщина і Полтавщина, Полісся, Прикарпаття, Волинь, Закарпаття, Південь.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Люди інших національностей (не українці), які проживають на нашій території, вважаються національними меншинами, але мають права і свободи рівні з українцями.

Номер слайду 5

{21 E4 AEA4-8 DFA-4 A89-87 EB-49 C32662 AFE0}Українська. Білоруська Румунська Єврейська Польська мовамовалімбасафайєзикмамамамамамікаімамілчонцитатотатататаабаойчецсім’ясям’яфаміліємішпахародінабатьківщинарадзіматара наталамдінаойчізнарідний дімродни домкаса натівагебойрн хеймроджіме домдрузісябрипрієтеньхаверпшиячеледобриденьдобри дзеньо зі бунашаломдзень добрібудь ласкакалі ласкава рогбєвакашапрошедякуюдзякуймульцумірітодадженьки

Номер слайду 6

На Вінниччині проживають представники понад 100 національностей. Це чудові люди, які мають свою культуру, свої традиції, свою мову. А щоб усім було легше спілкуватися, вони вивчають українську, яка є державною мовою нашої країни і мовою спілкування для всіх громадян України.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Люди, які проживають поруч з Вами, називаються сусідами

pptx
Додав(-ла)
Поліщук Ольга
Додано
7 листопада 2022
Переглядів
704
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку