Із циклу «АКТОРСЬКИЙ ТРЕНІНГ» Вправа «БАГАЖНА ПОЛИЦЯ»

Про матеріал
Із циклу «АКТОРСЬКИЙ ТРЕНІНГ» для керівника театрального колективу(студії, гуртка) Вправа «БАГАЖНА ПОЛИЦЯ» Ефективна вправа для розвитку та вдосконалення м’язової напруги.
Перегляд файлу

 

Із циклу «АКТОРСЬКИЙ  ТРЕНІНГ» для керівника театрального колективу(студії, гуртка)

Вправа  «БАГАЖНА ПОЛИЦЯ»

Ефективна вправа  для розвитку та вдосконалення  м’язової напруги.

План виконання  вправи:

  1.  Прошу уявити, що ми з вами вирушаємо подорожувати на потягу або в літаку. Зверніть увагу, що над сидінням знаходиться досить містка полиця для багажу. Поки подорож не почалося, наше завдання - підняти і поставити на багажну полицю дорожню сумку (чемодан).
  2. Спочатку «побачимо» цю сумку перед собою. Уявімо її форму, колір. Відчуємо вагу: багаж важкий, але все нам під силу впоратися з цим завданням. Треба бути досить сильним і спритним, щоб закинути багаж наверх.
  3. Приготувалися. Поставили ноги на ширині плечей! «Взяли» вантаж! Піднімаємо його вгору! Відчуваємо  напругу рук, звертаємо  увагу на роботу м'язів спини, попереку!
  4. Ускладнюємо: полка висока, доводиться піднятися на носки, щоб засунути сумку до самої стіни.  Ще трохи  зусилля, і ... сумка на полиці!
  5. Повністю розслабилися, опустившись на стілець. Відновіть дихання. Кілька разів стисніть і розтисніть пальці, робіть обороти  кистями рук! Відпочивши, повторимо вправу. Робимо не менше 3 підходів.

 

 

docx
Додано
25 лютого 2021
Переглядів
240
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку