Картка-завдання "Вгадайте назви борщів"

Про матеріал
Картки-завдання "Вгадайте назви борщів" зручно використовувати як для індивідуальної роботи так і для роботи у малих групах, як безпосередньо в аудиторії, так і давати такі завдання дистанційно.
Перегляд файлу

Картка-завдання

Вгадайте назви борщів

 

1

Варять з бараниною, додають свіжі яблука, зварену квасолю разом з відваром. Заправляють салом, товченим з сирою цибулею.  

 

2

Варять із картоплею, додають нарізані щавель і шпинат, відпускають із яйцем, сметаною.

 

3

Варять з картоплею, заправляють салом шпик, розтертим з часником, з болгарським перцем, розведеною бульйоном борошняною пасеровкою. Подають з пампушками з часниковою підливою.  

 

4

Варять без капусти. Наприкінці варіння вливають буряковий відвар. Подають з відвареними нарізаними скибочками сосисками.

 


 

 

 

Картка-завдання

Вгадайте назви борщів

 

1

Бульйон з курки. Буряки нарізують тонкими скибочками, тушкують. Картопля - кубиками, капуста – шашками, овочі для пасерування – скибочками. Готовий борщ заправляють салом шпик, розтертим з ріпчастою цибулею. Подають з галушками

 

2

Бульйон з яловичини. Буряки варять з шкірочкою з додаванням кислоти, нарізують соломкою. Варять без картоплі. Додають наприкінці варіння свіжі томати.

 

3

Бульйон варять з додаванням м'ясокопченостей. Овочі нарізують скибочками, капусту -  шашками, картоплю  - кубиками. Буряк тушкують. Подають з нарізаними свинокопченостями.

 

 

4

Варять з використанням картоплі, кабачків, томатів, цибулі, бурякових листів

 

 

 

doc
Додано
23 грудня 2020
Переглядів
314
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку