Конспект заняття. Презентація "Пейзажна композиція та послідовність роботи над нею". Федорової А.П.

Про матеріал
Конспект заняття «Пейзажна композиція та послідовність роботи над нею» керівника гуртка образотворчого мистецтва Сумського Палацу дітей та юнацтва Федорової А.П. Заняття включає навчання створенню пейзажної композиції з передаванням простору; закріплення знань з лінійної та повітряної перспективи; розвиваток спостережливості, просторового мислення, окоміру, вміння сприймати та аналізувати твори мистецтва; виховання естетичного сприйняття навколишнього світу, активізацію творчої ініціативи вихованців; Додатком до заняття є презентація, яка ілюструє навчальний матеріал.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Гра «Так – Ні»Живопис – це вид образотворчого мистецтва? Засобами живопису є лінія, пляма, крапка? Графіка – це жанр образотворчого мистецтва? Живописні роботи створюються за допомогою фарб? Графічні роботи створюються також за допомогою фарб? Витвори створені за допомогою глини називаються скульптурою

Номер слайду 4

124567893

Номер слайду 5

Тема заняття: Пейзажна композиція та послідовність роботинад нею. Створення 2-3 планових пейзажів зархітектурними мотивами.

Номер слайду 6

Роботи Китайських майстрів

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Лінія горизонту

Номер слайду 9

Лінійна перспектива

Номер слайду 10

Повітряна перспектива

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

«Закінчи речення»:

Номер слайду 14

pptx
Додано
26 червня 2020
Переглядів
903
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку