Коронавірусна інфекція COVID - 19

Про матеріал
Обов’язково дотримуйтесь інструкції щодо кожного дезінфекційного засобу, в тому числі щодо отримання його ефективної концентрації та експозиції (дотримання часу перебування на оброблюваній поверхні). Зверніть увагу, що антисептики для обробки шкіри рук — це спиртовмісні препарати зі вмістом спирту вище 60%, діючі речовини — етиловий, ізопропіловий спирт чи їх комбінації, які мають пролонгований термін дії та певний час захищають шкіру рук від хвороботворних механізмів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Про коронавірусну інфекцію COVID-19 Підготувала: Унгурян М.К.

Номер слайду 2

Інфекція передається переважно повітряно-крапельним шляхом від зараженої людини або через дотик до забруднених поверхонь.

Номер слайду 3

Симптоми інфекції: кашель, біль у горлі, риніт, лихоманка, утруднене дихання, сухий кашель, чхання, біль у грудині; у деяких випадках – діарея або кон'юнктивіт.

Номер слайду 4

У складних випадках інфекція може викликати пневмонію. 

Номер слайду 5

У деяких випадках ця хвороба може бути смертельною, однак переважно це відбувається з людьми середнього чи похилого віку, що мають супутні захворювання. 

Номер слайду 6

Маски не допомагають убезпечити себе від вірусу, вони допомагають лише в тому разі, коли маску носить хвора людина.

Номер слайду 7

Наразі не існує жодних ліків для лікування чи запобігання коронавірусу. Будь-які пропозиції в Інтернеті про вакцини чи ліки – неправда.

Номер слайду 8

ppt
Додано
19 грудня 2020
Переглядів
506
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку