Матеріал на конкурс "Infotech"

Про матеріал
Матеріал на конкурс "Infotech", який можна використовувати для позакласної роботи з предмету інформатика
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Подорож рідним містом»виконав учень 9-Б класу. Красноріченського ЗЗСОДем’янов Вадим

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Основні відомості: Площа: 12, 09 км. Населення: 4020(станом на 01.01.2019). Густота населення 340 осіб/км. Поштовий індекс: 92913. Телефонний код +380 6454 Основна водойма: річка Красна.

Номер слайду 4

Красноріченська Об’єднана Територіальна Громада(ОТГ)У 2017 році об’єдналися села: Залиман, Бараниківка, Красноріченське, Площанка, Новоолександрівка, які утворили існуючу на сьогодні Красноріченську ОТГ. На фото вище зображено голову ОТГ Жувако В. М. а також робітників Центру Надання Адміністративних Послуг.

Номер слайду 5

Наша земля!Наше селище вдало розташоване на рівнинній місцевості. Родючі чорноземи що є тут дуже плодородні і забезпечують розвиток землеробства як промислового так і домашнього.

Номер слайду 6

Цікаві місця нашого селища. Основними цікавими місцями в селищі є: КЗ «Красноріченський ЗЗСО» I-III ст. Свято-Вознесенський Храм, Бібліотека Будинку Культури, спортивний майданчик біля школи і т.д. На фото зображено Свято-Вознесенський Храм.

Номер слайду 7

Школа. Тут навчаються наші найрозумніші та найсильніші хлопці та дівчата, які завжди беруть участь у різних конкурсах та олімпіадах. Тут добрі вчителі і легко знайти друзів навіть, якщо ти новенький.

Номер слайду 8

Пожежна частина Завдяки цим відчайдухам збережено людські життя. Ми вдячні їм.

Номер слайду 9

От і закінчилась наша подорож селищем. Всім дякую за увагу.

pptx
До підручника
Інформатика (підручник для класів із поглибленим вивченням інформатики) 9 клас (Руденко В.Д., Речич Н.В., Потієнко В.О.)
Додано
29 жовтня 2020
Переглядів
692
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку