Майстер клас "Застосування вправ з арт -терапією як один з засобів позитивного спілкування та комунікації "

Про матеріал
Ця вправа допоможе відстежити і поспостерігати, як учні взаємодіють в реальному світі зі своїм оточенням і як проходить їх комунікація з іншими людьми. Як швидко відбувається зближення з чужими і незнайомими людьми, і які способи для цього зближення застосовують самі учні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майстер клас«Застосування вправ з арт -терапією як один з засобів позитивного спілкування та комунікації »Підготувала. Асистент вчителя. Байло В. А.

Номер слайду 2

Мета: навчити учасників ефективно встановлювати контакти, виявляти спільні інтереси та розвивати навички активного спілкування. Завдання: ознайомити з основам вербальної і невербальної комунікації, вмінню слухати й виражати свої думки; розвивати навички побудови відносин на основі взаєморозуміння та поваги.можливість практикувати ці навики через вправи та ролеві ігри, що сприятимуть особистісному та професійному зростанню.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Вправа. Материки. Мої особисті кордони. Мета: гармонізація розвитку особистості та розвиток здатності самовираження, самопізнання через гру, а також розвитку здібностей до конструктивних дій та спілкування з урахуванням реальності навколишнього світу. Обладнання: фломастери, листи формату А4 , мініатюрки з кіндерів. Тема кордонів зачіпає всі аспекти нашого життя. Без чіткого розуміння своїх кордонів і меж оточуючих виникають складності і нерозуміння в спілкуванні. Важливо розуміти, що навіть у дітей є свої межі, які потрібно поважати.

Номер слайду 6

Виконання. Мій материк. Жителі. Заселення. Правила. Сусіди.

Номер слайду 7

Пояснення вправи. На прикладі свого материка, його жителів і способах взаємодії з навколишнім світом, ми досліджували свої особисті кордони. Ця вправа допоможе відстежити і поспостерігати, як учні взаємодіють в реальному світі зі своїм оточенням і як проходить їх комунікація з іншими людьми. Як швидко відбувається зближення з чужими і незнайомими людьми, і які способи для цього зближення застосовують самі учні.

Номер слайду 8

«3-2-1»• 3 речі, про які були цікавими;• 2 речі, які вас здивували;• 1 те, що вам найбільше не сподобалось або не вдалось.

Номер слайду 9

Дякую за увагу!

pptx
Додано
15 березня
Переглядів
28
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку