Методична розробка відкритого виховного заходу " Добро та милосердя"

Про матеріал

Навряд чи хтось мріє бачити свою дитину злою, егоїстичною, чи яка розповсюджує навколо себе лихо. Утім, злі люди зовсім нерідкість на даний час. Ми можемо пригадати когось із свого оточення, хто нам зробив зло, а задумаймося, що й самі ми деколи аж ніяк не є втіленням добра. Проте, якими б різними не були уявлення у людей про добро (адже кожен з нас має власну думку) його потрібно творити! Це єдине, що нам залишається, в умовах сьогочасної світової кризи. Адже якщо ми почнемо робити добро один одному, то разом подалаємо цю проблему.

Добро має здатність бути щедрим та не потребує нагороди. Справжнє добро можливе тільки за умови великого душевного богатства. Хто щедро робить добро, у відповідь отримує ще більше. Добра людина схожа на ясне сонечко, тому що всіх вміє зігріти своєю любов'ю, турботою, ласкою, щирістю та щедрістю. Щоб жилося усім нам добре, у мирі і злагоді, необхідно щохвилини, щоденно творити добро!

Представлена робота стане прикладом ефективності використання вибраних методів і форм роботи, зацікавить вихователів, допоможе більш ефективно організувати процес виховання.

Розробка виховного заходу може бути використана в роботі іншими вихователями. Наскрізною ниткою проходить думка, що доброта врятує мир.

rtf
Додано
18 березня 2020
Переглядів
409
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку