«Навчання на основі власних відкриттів, як один з принципів STEM-освіти»

Про матеріал
Завдання STEM-освіти. Приклади реалізації принципів і завдань STEM-освіти у НПП «Інтелект України»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Навчання на основі власних відкриттів, як один з принципів STEM-освіти»Вчитель хімії та біології вищої категорії,вчитель методист,Рогожнікова Ольга Володимирівна. НВК № 148 «Планета Щастя» м. Дніпро

Номер слайду 2

Краще вчитися розуміти, ніж збирати знання Знати треба необхідний мінімум, розуміти же треба максимально багато. Знання пасивно. Розуміння активно. Знання - те, що видобуто іншими. Розуміння - те, що ти здобуваєш сам.

Номер слайду 3

Всі знають, що це неможливо. Але от приходить той, кому це невідомо — саме він і робить відкриття. Альберт Ейнштейн

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Завдання STEM-освіти: Розвиток інтересу до навчальних предметів природничо - математичного циклу; Формування дослідницьких навичок;Розвиток творчого та критичного мислення;Подолання стереотипів.

Номер слайду 6

Приклади реалізації принципів і завдань STEM-освіти у НПП «Інтелект України»Навчання на основі власних відкриттів: Розв'язування винахідницьких задач;Побудова власних наукових гіпотез; Створення приладів, моделей тощо.

Номер слайду 7

1. Здивувати!Факти, що викликають запитання

Номер слайду 8

2. Власна гіпотеза. Наявні теорії + власні судження

Номер слайду 9

Номер слайду 10

3. Перевірка гіпотези. Моделювання, експеримент, дослід = власна теорія

Номер слайду 11

Особливості STEM-освіти:інтегроване навчання за темами на засадах міждисциплінарного (STEM-предмети) та проектного підходів;навчання на основі власних відкриттів. Наука повинна захоплювати, займатися наукою має бути цікаво, доступно і радісно. Наука це весело!практична спрямованість навчання.посилена увага до вивчення англійської мови.патріотична спрямованість навчання.

Номер слайду 12

Наука – це весело!

Номер слайду 13

Давайте людям більше, ніж вони очікують, і робіть це радісно. Діліться своїми знаннями з дітьми. На сьогодні це єдиний відомий спосіб досягти безсмертя. З повагою, Ольга Рогожнікова.

pptx
Додано
27 серпня 2019
Переглядів
1077
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку