Новорічні передбачення на 2024 рік

Про матеріал
Новорічні передбачення підійдуть, як для 1 класу так і для 11. Цікаві, смішні і не повторюються. Презентацію можна редагувати. Кількість - 30шт.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАБудь терплячим! І майбутнє принесе тобі велику радість! Ніколи не здавайся і не програєш!

Номер слайду 2

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАЧерез твій позитивний настрій, ти завжди досягнеш, чого захочеш!Пам’ятай! Мрії здійснюються! Мрій

Номер слайду 3

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНовий рік буде легким і приємним!Новий рік принесе багат о щаст я, удачі, посмішок, т епла і світ ла.

Номер слайду 4

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНа тебе чекає приємний сюрприз! Будь напоготові! Прояви терпіння, і настане час везіння

Номер слайду 5

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАТебе чекає море емоцій та приємних зустрічей!Ти – щасливчик! Чекай гарних новин!

Номер слайду 6

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНовий рік – гарний час для початку здійснення планів! Сьогодні друзі не дадуть тобі нудьгувати!

Номер слайду 7

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНоворічні дива чекають на тебе. Подарунків буде море. Новий рік дасть сил на подолання труднощів та досягнення цілей.

Номер слайду 8

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАУ Новому році збудуться найзаповітніші мрії та здійсняться всі задумані цілі!Різдвяні ангели почують всі твої бажання і неодмінно їх здійснять!

Номер слайду 9

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАДуже скоро ти поринеш у океан неймовірних вражень!Будь напоготові! Приємний сюрприз чекає на тебе!

Номер слайду 10

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАБудь напоготові! Чекай нових друзів! Нові друзі допоможуть тобі у здійсненні твоїх мрій!Новий рік принесе тобі чудові дні, надійних друзів та цікаві відкриття.

Номер слайду 11

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНовий рік принесе тобі геркулесові сили, творчу енергію та богатирське здоров'я. Новий рік дасть сил на подолання труднощів та досягнення цілей.

Номер слайду 12

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНовий рік подарує тобі нові враження, нові захоплення, здійснить заповітну мрію. У Новому році не бійся і не сумнівайся, відкривай нові горизонти інтересів,вір в себе.

Номер слайду 13

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАВ Новому році тобі все вдасться, збудуться мрії та найзаповітніші бажання. Будь уважним в Новому році!Удача женеться за тобою! Пильнуй!

Номер слайду 14

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАНовий рік принесе тобі бажані подарунки, веселе свято в оточенні близьких людей, здоров’я і щастя, удачу. У Новому році тебе чекає захоплююча пригода!

Номер слайду 15

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАТи підростеш на 2см до весни, а може і до літа))))Тебе чекає несподівана звістка у Новому році!

Номер слайду 16

ПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАПЕРЕДБАЧЕННЯВІД ДРАКОНАУ Новому році проллється дощ успіху! У Новому році з'явиться ще один хороший друг!

pptx
Додано
13 січня
Переглядів
576
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку