План - конспект уроку на тему "Поняття про сировину, напівфабрикати, готову страву" для здобувачів професійної освіти за професією Кухар ІІІ розряду

Про матеріал

План - конспект уроку "Поняття про сировину, напівфабрикати, готову страву" з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» («Кухар» ІІІ розряду) використовується під час вивчення теми «Хімічний склад продуктів харчування».

Завдання, які поставлені перед учнями розраховані на самостійну, групову, колективну роботу, роботу з підручником, довідниковою літературою та пошуком інформації на професійних і навчальних сайтах.

pdf
Пов’язані теми
Педагогіка, Розробки уроків
Додано
21 листопада 2019
Переглядів
803
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку