«Планета потребує допомоги» (Урок-презентація учнівського проекту)

Про матеріал
Учні досліджуватимуть, наскільки забруднена наша планета, результатом чиєї діяльності відбувається забруднення, чим загрожує для людей забруднення планети; обговорюватимуть, як люди запобігають знищенню Землі; встановлюватимуть, як в місцевості, де вони живуть, охороняють природу. Серед учнів буде проведено конкурс плакатів «Захисти планету Земля». Вони шукатимуть цікаву інформацію про охорону природи в бібліотеці та в Інтернеті, згодом створять презентацію в PowerPoint, яку буде розміщено в Інтернеті. У кульмінації проекту учні братимуть участь у проведенні «круглого столу» за темою «Планета потребує допомоги».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Планета потребує допомоги. Перезентація екологічного проєкту групи «Біологів»4-В клас. Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Охтирської міської ради Сумської області.

Номер слайду 2

- Яка небезпека нависла над планетою?

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

«Хочеш навести лад у всьому світі, спочатку прибери у власній оселі»М. Охтирка. Річка Охтирка

Номер слайду 7

Проведено опитування. Результати опитування{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ Кількість відповідей «Так» Кількість відповідей «Ні»Аналіз1060 Дуже погано2600 Дуже погано33228 Посередньо43921 Посередньо53921 Посередньо6537 Добре71248 Добре83515 Посередньо

Номер слайду 8

- Як врятувати планету і наше місто?Операція «Екологічне місто»План дій: 1. Сортувати сміття. 2. Утилізувати сміття з власного подвір’я. 3. Економити воду. Встановити водяні фільтри. 4. Економити електроенергію. 5. Замінити побутову хімію на екологічні очисники та органічні добрива.6. Не рубати сосни та ялини як прикрасу до Нового року, користуватися альтернативними ялинками.7. Вживати екологічно чисту їжу.

Номер слайду 9

pptx
Пов’язані теми
Природознавство, 4 клас, Презентації
НУШ
Додано
2 січня
Переглядів
118
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку