Погляд з боку на зачіски, які будуть модними у сезоні весна 2025.

Про матеріал
Один із найпростіших способів освіжити свій образ — змінити звичну зачіску. Ви завжди можете удосконалити свої навички плетіння кіс і час від часу користуватися гарячими інструментами.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тренди зачісок на весну. Погляд з боку на зачіски, які будуть модними у сезоні весна 2025.

Номер слайду 2

Короткі зачіски1 Піклують про деталіКороткі зачіски дозволяють акцентувати увагу на обличчі та аксесуарах.2 Легке утримання. Можуть бути зручними та легкими у догляді, дозволяючи економити час на стайлінгу.3 Виразна індивідуальність. Коротка стрижка може виражати ваш характер та стиль.

Номер слайду 3

Довгі зачіски. Ефектно обрамлене обличчя. Довгі зачіски можуть надати елегантний контур обличчю та шии. Безмежні можливостіЗ довгими волоссям можна експериментувати з багатьма урочистими та повсякденними зачісками. Символ внутрішньої сили. Довгі волосся можуть виражати жіночу силу та енергію.

Номер слайду 4

Зачіски з косами. Французька коса. Елегантний та класичний вигляд. Водопадна коса. Легка та повітряна зачіска з ефектом падіння води. Кільцева коса. Унікальний стиль з кільцевими заплетами.

Номер слайду 5

Зачіски з кучерями. Обсяг та текстура. Кучеряве волосся створює об'єм та цікаві текстурні ефекти. Багатовідовість стилів. Дозволяє експериментувати з різноманітними стильовими напрямками.

Номер слайду 6

Зачіски з прямими волоссями. Лаконічний стиль. Офіційний та осяжний вигляд. Легкість стайлінгу. Забезпечує швидкі та прості зачіски.

Номер слайду 7

Зачіски з косичками1 Символ традиційностіКосички - символ традиції та витонченості.2 Креативні можливостіМожна сплітати в різні манери, створюючи різноманітні стилі.

pptx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний рівень) 10 клас (Коберник О.М. та інші)
Додано
15 травня
Переглядів
26
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку