Завершення року – це час для підбиття підсумків та підготовки до нових важливих справ і подій. Це завжди неабияк хвилює! Тож аби зменшити хвилювання та розпочати новий рік із позитивом, пропонуємо відвідати наші цікаві та корисні онлайн-заходи.

У межах вебінарів, які ми підготували для вас, ви дізнаєтеся:

  • як підбити підсумки року та вберегтися від токсичного позитиву;
  • як креативно спланувати свої дії на наступний рік;
  • як організувати проєктну діяльність у початковій школі.

Психологічна складова роботи педагога: підбиваємо підсумки з користю

Наприкінці року прийнято підбивати підсумки. Чи обов'язково це? Ні. Але чи корисно? Безперечно! Особливо вчителям, які завжди мають враховувати безліч нюансів. Це допомагає завжди тримати у фокусі уваги власні цілі, працювати над формуванням нових навичок і слідкувати за власним професійним розвитком. Може здатися, що процес підбиття підсумків займає забагато часу. Але насправді він лише заощаджує ваш час! Адже допомагає структурувати власні плани та поступово крокувати до професійних вершин.

А ось кілька ідей для інтерактивного підбиття підсумків разом із учнями: 


А ще ми пропонуємо вам дізнатися про креативні способи підбиття підсумків року. Без токсичного позитиву та ефемерних планів! Під час свого ребінару наша головна редакторка Любов Цукор розкаже про цікаві техніки, творчі та психологічні вправи для учнів і вчителів. 

Долучитися 28 грудня о 16:00 (вівторок)

Креативне планування: цікаві ідеї, підходи та вправи для педагогів

Що відрізняє мрії від планів? Лише продумані кроки для досягнення цілі! Тож для досягнення мети ми маємо ретельно планувати власні дії. Особливо це стосується педагогів. Ще б пак, адже вчителям стільки всього потрібно пам'ятати та врахувати безліч нюансів! Тож без планування просто не обійтися. Вам здається, що це нудно? Але насправді це дуже цікаво! Особливо якщо підходити до процесу планування креативно! До речі, саме такий підхід буде найдієвішим: він підвищує йовірність того, що ви дотримаєтеся плану в майбутньому, а також отримаєте задоволення від процесу планування.

Один із креативних способів планування: 

У межах вебінару Любов Цукор поділиться інформацією про значення планування, креативними підходами та корисними вправами! І дуже важливо: після вебінару ви одразу зможете застосувати отримані знання. 

Долучитися 4 січня 2022 о 18:00 (вівторок)

Формування ключових компетентностей учнів початкової школи за межами звичного: практика проєктної роботи

Чи використовуєте ви навчальні прожкти? Упевнені, що так, адже це незамінний інструмент для розвитку креативності учнів, формування навичок пошуку та аналізу, вміння працювати в команді тощо. Але що можна сказати про них нового? Насправді є ще багато цікавого! Наприклад, чи знали ви, що зі шкільними проєктами можна вийти на міжнародний рівень? І що проєктна діяльність молодших школярів може мати профорієнтаційний характер? Варіантів проєктів та їхнього втілення безліч!

Які навчальні проєкти для початкових класів пропонує «На Урок»?


Ольга Істоцька, переможець Всесвітнього конкурсу для вчителів та науковців «Найкращий дистанційний урок», у межах вебінару розповість вам багато цікавого про проєкти! Учасники вебінару дізнаються все про різні види діяльності: соціальні, підприємницькі, профорієнтаційні та міжнародні проєкти. Не пропустіть!

Долучитися 5 січня 2022 о 18:00 (середа) 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter