У незалежній Україні кожен педагог має силу наближати Перемогу. Переконайтесь у цьому!

Чи не виникало у вас думки, що незалежність може сприйматися як належне? До 2014 року чи багато хто з нас усвідомлював те, наскільки цінною є незалежність та якою ціною вона виборюється? Маємо надію, що так. Але реальність дещо корегує це відчуття.

З огляду на це в День Незалежності України ми захотіли нагадати усім вам - педагогам України - про те, якими неймовірними ви є, яку непересічну силу маєте. Ту силу, яка допомагає долати ворога та виборювати свободу.

Щоденно ви працюєте із дітьми, які є нашим майбутнім. Ті ідеї, думки, знання, які було вкладено раніше – проростають сьогодні. Вчорашні школярі сьогодні виборюють нашу свободу на фронті, лікують, волонтерять, багато працюють, наближаючи Перемогу. Але давайте будемо відвертими, є й ті, хто стоять з іншого боку лінії фронту буквально чи номінально, така реальність.

Вчитель має силу зробити так, аби у майбутньому кожен усвідомлено ставився до власної сутності – бути українцем. 

Війна поставила перед нами низку складних запитань, на які нам ще доведеться знайти відповіді. Але в одному ми вже впевнились остаточно - Україна понад усе! Це має стати наскрізною лінією сучасної освіти. Те чи інше рішення в контексті освіти має ухвалюватися з огляду на те, як воно вплине на Україну. Кожна ідея, думка, яку вчитель вкладає в серце і голову учня, має переглядатися крізь призму значення для України.

Навчальний рік 2022/2023 буде найскладнішим в історії України. Та ми переконані, що освітяни з гідністю пройдуть це випробування. І команда Освітнього проєкту «На Урок» допоможе у цьому.

Ви мотивували нас трансфомувати фразу, яку ми використовуємо із 2018 року, – «Маю силу навчати», у хештеги:

#маю_силу_навчати
#маю_силу_підтримувати
#маю_силу_надихати
#маю_силу_допомагати
#маю_силу_мотивувати
#маю_силу_наближати_перемогу
#маю_силу_з_На_Урок 

Ви можете використовувати їх, створюючи власні дописи. Ми також це робитимемо, аби не загубити важливе за темою.

Оновіть обкладинку на вашій Facebook-сторінці тематичною картинкою із відповідним хештегом.

 

Більше обкладинок ви можете знайти за посиланням: «Тека із обкладинками на Facebook»

Сьогодні як ніколи важливо усвідомити, що війна стосується кожного, а значить, кожен здатен наближати Перемогу, тримаючи свій фронт. І почати можемо уже із себе (адже педагог - приклад для учня!), зробивши прості речі:

  • Брати інформацію із перевірених джерел.
  • Не піддаватись емоційним маніпуляціям.
  • Не толерувати ворогу (представникам країни-агресора)
  • Тримати освітній фронт.
  • Працювати над собою.
  • Допомагати ЗСУ.
  • Вірити в ЗСУ.
  • Любити Україну. Безмежно.

Зі святом, шановні колеги! Пам'ятайте, що кожен педагог має силу наближати Перемогу. У День Незалежності України пам'ятаймо, якою ціною вона здобувалась і здобувається, спілкуйтесь із учнями на цю тему, не уникайте складних тем. Покажіть, що українці – нація воїнів і переможців.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter