«На Урок»

У бібліотеці «На урок» понад 10 тисяч авторських розробок!

Бібліотека сайту «На урок» щоденно поповнюється унікальними розробками. Від сьогодні вона налічує понад 10 000 екземплярів документів з різних предметів:

  • розробки уроків;
  • методичні рекомендації;
  • додаткові матеріали;
  • презентації.

І це далеко не повний список типів документів. Більш того вже з'являються матеріали за стандартами НУШ та для роботи в інклюзивних класах. Можливо, ви вже самі змогли переконатися у цінності тої чи іншої розробки. Багато хто використав матеріали на уроках. І це лише початок. Ми впевнені, що у вас є низка корисних матеріалів, якими можна поділитися. Ви думаєте, що у вас звичайний конспект поточного уроку з теми? А для когось – це знахідка.

Не забувайте, що за кожну розробку, викладену на сайті, ви отримуєте сертифікат!

Зі свого боку ми робимо максимум, аби користуватися бібліотекою було зручно. Відтепер ви можете оцінювати розробки колег, бо якість їх, звісно різниться. Інколи трапляється плагіат. Тому тепер на нашому сайті є спеціальна функція, яка дозволяє вилучити неавторські розробки. А попереду ще низка різноманітних нововведень, які зроблять Бібліотеку більш функціональною.

10 тисяч – це вражаюча цифра! Але давайте не зупинятись на досягнутому. Нагадуємо, що основна місія бібліотеки – створити простір взаємодопомоги для освітян. Більш того, додавання розробки на сайт – Ваш шанс стати переможцем місяця у Конкурсі для вчителів.

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter