Новини

Використання практично-діяльнісних посібників для розвитку дрібної моторики

Якісне навчання передбачає врахування етапів психофізичного розвитку дитини, що найбільш важливо для наймолодших, адже малюки не здатні сприймати інформацію так, як це роблять дорослі, мають не таку хорошу координацію та увагу. Утім, усе це навички, що можна і треба розвивати. 

Як відомо, вправи на розвиток дрібної моторики є одними з найбільш важливих для молодших школярів, адже згодом саме завдяки ним учні навчаться акуратно писати, малювати, створювати поробки. Крім того, дрібна моторика впливає на ускладнення мислення та мовленнєві здібності, адже виконання вправ створює уявлення про ланку дій, їхню послідовність, допомагає дитині підібрати слова для опису того чи іншого процесу.

Саме таким вправам і присвячено вебінар Ірини Котляр «Використання багатофункціональних практично-діяльнісних посібників на заняттях», який відбудеться 27 березня о 19:00. Під час виступу лекторка поділиться власними прийомами роботи з інтерактивними посібниками на заняттях. 

Якою є модель формування ручної вмілості практично-діяльнісним способом? Як виготовити якісний посібник власноруч, аби вправи у ньому були максимально корисними та цікавими для дітей? Про ці та багато інших запитань мова піде на вебінарі, що буде корисний як учителям молодших класів, так і психологам, дефектологам та корекційним педагогам.

 

Підписуйтесь на нас у Telegram https://t.me/naurok
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!
Поширити у соціальних мережах
facebook viber telegram Twitter