ПОЗАКЛАСНИЙ ЗАХІД "ГРА ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ" (16 ЖОВТНЯ)

Про матеріал

Здорове, правильне харчування, є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров'я. Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо». Мета Всесвітнього дня здoрoвoгo харчування - залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві. Відзначається «Всесвітній день здoрoвoгo харчування » щорічно 16 жовтня.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, 80 відсотків усіх захворювань пов'язані тією чи іншою мірою з харчуванням, а 40 відсотків з них пов'язані безпосередньо з фактором харчування людини.

ГРА складається з семи турів, кожен з яких має на меті перевірити знання учнів щодо безпечного зберігання продуктів, розрізнення здорового чи шкідливого харчування (чи продуктів), визначення калорійності того чи іншого продукту чи страви, рецепти українських страв, пісенно-смаколиковий конкурс))) Переглядайте, дякую за підтримку.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

ГРА ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

Номер слайду 2

І ТУР “ЗБИРАЄМО ПАЗЛИ ФРУКТА”

Номер слайду 3

ІІ ТУР “ГОТУЄМО СТРАВИ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ” ЯКИЙ НАБІР ПРОДУКТІВ ПОТРІБЕН ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БОРЩУ? ЯКИЙ НАБІР ПРОДУКТІВ ПОТРІБЕН ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ (ГОЛУБЦІВ, ГРЕЧАНИКІВ)?

Номер слайду 4

ІІІ ТУР “ЧОГО І СКІЛЬКИ ПОТРІБНО НАШОМУ ОРГАНІЗМУ?”

Номер слайду 5

“ПІДНІМАЄМОСЯ ХАРЧОВОЮ ПІРАМІДОЮ” 1 – СЕЛЕРА, 2 - ЯЙЦЕ КУРЯЧЕ, 3 – ГОРІХИ ВОЛОСЬКІ, 4 –ЯБЛУКА, 5 – ЙОГУРТ, 6 – ЯЧМІННА КРУПА, 7 – ГРЕЧКА, 8 - ОЛІЯ НЕРАФІНОВАНА, 9 – ХЕК ТУШКОВАНИЙ, 10 – БІБ, 11 – СИР ТВЕРДИЙ 1, 4 6, 7, 8 3, 10 2,9 5,11 1 3 2 4 5

Номер слайду 6

ІНФОРМАЦІЯ. ЦЕ ЦІКАВО… “ШКІДЛИВІ ТА КОРИСНІ СТРАВИ І ПРОДУКТИ” ТУР ІІІ ШКІДЛИВІ ЧИ КОРИСНІ?

Номер слайду 7

ТУР IV ЩО АБО ЯК КОРИСНІШЕ? ТУР V ПІСЕННО-СМАКОЛИКОВИЙ ВЕРНІСАЖ ТУР VI ПРОДУКТИ ТА ВІТАМІНИ

Номер слайду 8

VІІ ТУР ПАНТОМІМА “ВГАДАЙ СТРАВУ”

Номер слайду 9

ФІНІШ

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бондар Єлізавета Сергіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
8 жовтня 2018
Переглядів
3612
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку