Презентація "Аплікація "Соняшник" (техніка плетіння з паперових смужок)

Про матеріал
Презентація містить основні технологічні прийоми виготовлення аплікації в техніці плетіння з паперових смужок, допомагає розвивати вміння і навички роботи з папером, виховує любов і повагу до культурних традицій свого народу та країни.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок дизайну і технологій4 клас. Аплікація «Соняшник»( техніка плетіння з паперових смужок)Вчитель Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Черкай Л. В.

Номер слайду 2

Всіх до класу він скликаєГолосистий наш дзвінок,І ми радо поспішаєм. На цікавий наш…

Номер слайду 3

З давніх-давен Україна славиться народними умільцями, які виготовляють красиві й корисні речі з природних матеріалів. Зокрема, великий вибір гнучких матеріалів – лози, соломи, кори дерев – сприяв розвитку плетіння. З вівсяної, житньої, пшеничної соломи плели чоловічі головні убори - брилі

Номер слайду 4

Розглянь й назви, з чого ти будеш виготовляти вироби

Номер слайду 5

Назви предмети, з якими ти будеш працювати

Номер слайду 6

Інструктаж. Правила роботи з ножицями Ножиці — це небезпечний інструмент. Поводься з ним   обережно. На робочому місці поклади ножиці так, щоб вони не виходили за край парти. Тримай ножиці лише вістрями до низу. Різати на ходу забороняється. Під час різання не вставай з місця. Передавай ножиці закритими і кільцями вперед. Під час робот з ножицями притримуй матеріал лівою рукою так, щоб він не потрапляв на лінію різання.

Номер слайду 7

Інструкційна картка  1 2 3 4 5 6 7 8

Номер слайду 8

Інструкційна картка  9 10

Номер слайду 9

«Дерево творчості» Прикріпіть на дерево листя, квіти, плоди. Плоди – урок пройшов корисно, плідно. Квітка – досить непогано. Зелений листочок – щось було, звичайно, а взагалі – незрозуміло. Жовтий листочок – «чахлий», пропащий урок.

pptx
Додав(-ла)
Черкай Любов
Пов’язані теми
Трудове навчання, 4 клас, Презентації
НУШ
Додано
2 січня
Переглядів
288
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку