Презентація. Батьківські збори на тему " Співпраця сім'ї та школи"

Про матеріал
Про «Згоду та обробку персональних даних» Про електронний щоденник, зобов’язати батьків щоденно здійснювати контроль за станом навчання. Обговорити пропуски дітей навчальних занять без поважних на те причин. Про правила поведінки дітей на уроках та позаурочний час з метою попередження правопорушень, збереження життя та запобігання дитячому травматизму. Інформувати батьків про випадки виявлення дітей, схильних до тютюнопаління вживати спільних  роз’яснювальних заходів. Інше.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Батьківські збори «Школа-учні-батьки. Співпраця сім´ї та школи.

Номер слайду 2

Сім´я та школа – це берег та море. На березі дитина робить свої перші кроки, Отримує перші уроки життя, а потім перед нею відкриваються море знань, а курс у цьому морі прокладає школа. Це не означає, що вона повинна зовсім відірватися від берега… Л. А. Касиль

Номер слайду 3

Шановні батьки!Не забувайте про те, що перш за все на Вас лежить відповідальність за виховання і навчання Ваших дітей!Конвенція про права дитини, ст.18. Батьки або у відповідних випадках законні опікуни несуть основну відповідальність за виховання і розвиток дитини

Номер слайду 4

Порядок денний: Про «Згоду та обробку персональних даних» Про електронний щоденник, зобов’язати батьків щоденно здійснювати контроль за станом навчання. Обговорити пропуски дітей навчальних занять без поважних на те причин. Про правила поведінки дітей на уроках та позаурочний час з метою попередження правопорушень, збереження життя та запобігання дитячому травматизму.Інформувати батьків про випадки виявлення дітей, схильних до тютюнопаління вживати спільних  роз’яснювальних заходів.Інше.

Номер слайду 5

Про «Згоду та обробку персональних даних»

Номер слайду 6

Про електронний щоденник, зобов’язати батьків щоденно здійснювати контроль за станом навчання.

Номер слайду 7

Обговорити пропуски дітей навчальних занять без поважних на те причин. В Україні затверджений порядок ведення обліку дітей шкільного віку та учнів, який визначає, що у разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях протягом 10 робочих днів підряд з невідомих, або без поважних причин навчальний заклад невідкладно надає відповідному територіальному органу Національної поліції та службі у справах дітей дані таких учнів для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом їх прав на здобуття загальної середньої освіти. Поважною причиною відсутності учня на навчальних заняттях підтверджується відповідною медичною довідкою закладу охорони здоров'я, або письмовим поясненням батьків (одного з батьків) учня чи інших законних представників (для учнів, які не досягли повноліття), або учня (для повнолітніх учнів).

Номер слайду 8

Про правила поведінки дітей на уроках та позаурочний час з метою попередження правопорушень, збереження життя та запобігання дитячому травматизму.

Номер слайду 9

Інформувати батьків про випадки виявлення дітей, схильних до тютюнопаління вживати спільних  роз’яснювальних заходів.

Номер слайду 10

Інше

Номер слайду 11

Хочеться подякувати  Вам за те, що дбаєте про навчання та виховання своїх дітей - учнів нашої школи.

pptx
Додано
27 січня
Переглядів
666
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку