Презентація "Безпека в побуті"

Про матеріал
Модуль 3 Добробут і особиста безпека. Презентація: Безпека в побуті. Презентація стане гарним помічником під час проведення уроку ЗБД у 5 класі НУШ. Використовуючи презентаційний матеріал, вчитель зможе легко знайти відповіді на запитання: Які небезпеки можуть спіткати тебе у твоїй домівці. Як поводитися в разі пожежі. Скористайтесь!. Бажаю успіхів!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мархалівська гімназія. Автор: Шульженко М. М. Мудрий ніхто не вродився,а навчився…МОДУЛЬ 3 • ДОБРОБУТ І ОСОБИСТА БЕЗПЕКА

Номер слайду 2

Безпека харчування Сьогодні на уроці: Які небезпеки можуть спіткати тебе у твоїй домівці?Як поводитися в разі пожежі?Тема уроку: Безпека в побуті

Номер слайду 3

Хвилинка безпеки Cьогодні ми поговоримо про явище, яке супроводжує нас щодня в умовах воєнного стану. Це те, до чого важко звикнути, та все ж воно стало частиною нашого повсякденного життя. Це повітряна тривога. Що нам сповіщає про повітряну тривогу? Пригадайте, чому ми називаємо сирену нашою помічницею. Скажіть, будь ласка: де ви чули сирени в мирний час?

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

☼ Розглянь серію малюнків українського художника Олександра Шатохіна і придумай назву.☼ Хто з дітей наражається на небезпеку? Поясни свою відповідь.☼ Що ти можеш порадити цим дітям? А дорослим?

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Режим доступу: https://www.youtube.com/watch?v=b. Rezik8 LHt. A

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Пригадай правила поводження з електроприладами. Розглянь малюнки Олександра Шатохіна і поясни, про які правила безпеки йдеться. На яких малюнках дії персонажів можуть призвести до небезпечних ситуацій, а на яких небезпека вже виникла?Змоделюйте, як із неї вийти.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Перегляньте мультфільм про те, як поводитися під час пожежі

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Опрацювати:§ 12, с. 56-61, відеоматеріали, завдання на слайдах. Бажаю здоров’я!

pptx
Додано
22 листопада 2023
Переглядів
1163
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку