Презентація "Cтворення комп’ютерної публікації". Практична робота «Рекламна компанія»

Про матеріал
Закріплення теоретичних знань з теми "Комп’ютерна публікація". Ділова гра «Рекламна компанія». Етапи: презентація рекламного агентства; домашнє завдання; закріплення теоретичних знань; практичне створення публікації; оцінювання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Велич розуму вимірюється кількістю ідей та їх поєднанням. (К. Гельвецій)Cтворення комп’ютерної публікації

Номер слайду 2

. Зробив – це звершення. Не буду – це відступ. Не можу – це поразка. Повинен – це твій обов‘язок. Спроба – це слово кожної людини. Зроблю – це слово радості. Можу – це твоя сила. Так будьте ж сильними!

Номер слайду 3

Методичний прийом «Незакінчене речення»Рядки заголовку, меню, статусу, панелі інструментів. Спільними елементами інтерфейсу у програмах пакету Microsoft Office є … Для створення нової публікації виконують команду … Завантажується програма MS Publisher командою …. Файл → Створити → Нова публікація → Почати з макету → Публікації для друку. Пуск → Усі програми → Microsoft Office → Microsoft Office Publisher

Номер слайду 4

Методичний прийом «Незакінчене речення»Використовують публікації у випадках … Публікації виготовляють з метою …Залежно від способу оприлюднення документа, розрізняють … Запрошення на захід, вітальна листівка, оголошення про захід, візитна картка, буклет тощо. Реклама, поінформованість великої кількості людей. Друковані та електронні публікації

Номер слайду 5

Методичний прийом «Кластер»

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Дизайнер Дизайнер — це креативна особистість, що володіє почуттям естетики, гармонії і хорошої композиції. Він працює над візуальної презентацією — створює ескізи одягу, інтер’єру, створює веб-сторінки, банери, рекламу в газетах, знаки і логотипи, постери, обкладинки журналів, відео заставки, анімації). Креативність - це здатність створювати і знаходити нові оригінальні ідеї, відхиляючись від прийнятих схем мислення успішно вирішувати завдання нестандартним чином. Це бачення проблем під іншим кутом та їх вирішення унікальним способом. Креативне мислення має цінність в бізнесі, науці, культурі, мистецтві, політиці

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Ділова гра «Рекламна компанія»

Номер слайду 16

Етапи:презентація рекламного агентства;домашнє завдання;закріплення теоретичних знань;практичне створення публікації;оцінювання.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Домашнє завдання. Для захисту названого завдання необхідно: Представити рекламну фірму (назва, логотип); Назвати причини, з яких саме вашій рекламній фірмі необхідно довірити виконання роботи; Продемонструвати свій товар (3 візитки).

Номер слайду 19

Метод “Рецензія”Критерії оцінювання:оригінальність візуального оформлення візитки;якість виконання;естетична цінність;доцільність;правильність;актуальність.

Номер слайду 20

Перше враження

Номер слайду 21

Визначення конкурентних перевагпродукту. В чому його унікальність?

Номер слайду 22

Визначення цільової аудиторії

Номер слайду 23

Візитні картки мають містити основні елементи: Назва установи чи організації ПІБ Посада Адреса Телефон Адреса електронної пoшти (E-mail) Іноді вказують кілька телефонів Факс, адреса сайту і т. д.

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Тестові завдання

Номер слайду 26

Практична роботаІнструкційна картка.1. Завантажити програму Microsoft Publisher. 2. Створити запрошення на концерт, приурочений. Дню Збройних Сил України.3. Зберегти створену публікацію у власній папці під назвою “Запрошення”. Готові запрошення переслати на поштову скриньку вчителя. 4. Завершити роботу, прибрати робоче місце.

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Метод «Сенкан»Сенкан — це вірш, що складається з п’яти рядків. Перший рядок має містити слово, яке позначає тему (звичайно, це іменник). Другий рядок – це опис теми, який складається з двох слів (два прикметники) Третій рядок називає дію, пов’язану з темою, і складається з трьох слів (звичайно, це дієслова). Четвертий рядок є фразою, яка складається з чотирьох слів і висловлює ставлення до теми, почуття з приводу обговорюваного. Останній рядок складається з одного слова — синоніма до першого слова, в ньому висловлюється сутність теми, ніби робиться підсумок.

Номер слайду 30

Публікація. Друкується, оформлюється, розповсюджується. Процес видання будь-якого твору. Оприлюднена, видавнича. Поліграфія (шаблон, видання, документ)

Номер слайду 31

Взаємооцінювання. Варіант 2{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№Твердження Так або ні1 Щоб завантажити програму Power. Point потрібно виконати таку послідовність команд: Пуск → Усі програми → Стандартні → Microsoft Office Power. Point. Ні2 Створити нову презентацію можна за допомогою майстра автовмісту, шаблону або пустої презентації. Так3 Використовувати графічні об’єкти на слайдах можна за допомогою вкладки «Вставлення»Так4 Звуковий файл доданий до презентації по замовчуванню відтворюється до кінця показу презентаціїНі5 Неможливо змінити параметри елементів діаграми на слайді. Ні6 Намалювати зображення квадрата на слайді неможливо, оскілки набір фігур не містить кнопки «Квадрат». Ні7 За своєю структурою презентація – це набір слайдів. Так8 Файли, створені програмою MS Power. Point, мають стандартне розширення .doc. Ні9 Мультимедіа – це поєднання в одному файлі даних різних форматів, зокрема, тексту, графіки, звуку і відео. Так10 Відеоредактор Windows Movie Maker призначений для створення, редагування і монтажу відеороликів. Так11 Додавати відеопереходи до проекту зручніше на Аркуші розкадрування. Так12 Шкала часу використовується для перегляду та зміни послідовності кліпів проекту. НіМетод «Кольорові капелюшки»

Номер слайду 32

Домашнє завдання Знайти матеріал та створити бюлетень на тему: “Сім чудес світу”

Номер слайду 33

pptx
Додано
18 січня 2023
Переглядів
458
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку