Презентація "День св. Валентина"

Про матеріал
Презентація приурочена святу всіх закоханих та стане у нагоді педагогам-організаторам та класним керівникам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День Святого Валентина «Любов з першого погляду”

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Гадання на ромашціПелюсток ти відірви,Собі пару обери!

Номер слайду 4

1 Конкурс «Зрозумій без слів» Юнаки, уявіть ситуацію, на іншому боці дороги стоіть ваша дівчина, яку ви хочете запросити на побачення. Куди, стане відомо пізніше. Оскільки вона вас не чує , скористайтеся міміко і жестами. Дівчатам потрібно здогадатися, куди саме їх запрошують.(Дівчата стоять по одну сторону, хлопці- по іншу та отримують завдання).

Номер слайду 5

2 Конкурс «Ораторів»Вийшов кіт на поріг. Там зліпив собі пиріг. Поки смажив, поки пік,Той пиріг водою стік. Кіт не знав, що на пиріг,Треба тісто, а не сніг.

Номер слайду 6

3 Конкурс «Знайомство»Наші кавалери повинні завести знайомство з дівчиною зі своєї пари , але проходити це буде у різноманітних не дуже звичних ситуаціях.

Номер слайду 7

4 Конкурс “Уважність”Конкурс призначений для уважних кавалерів. Вони сідають в ряд. Виходить дівчина, кожен з учасників уважно вивчає її зовнішній вигляд. Потім вона йде і повертається, змінивши що-небудь у своєму вбранні, зачісці і т.д. Змін може бути декілька. Хто з учасників виявиться найбільш спостережливим, той і переможе.

Номер слайду 8

Кохання-……., зустрічаю-………….,дарую-……….,  танцюю-…….,Амур-……….., квіти-………….,    зустрічаю-……….., вклоняюсь - …………,     гаманець-……………..5 Конкурс “Рима”

Номер слайду 9

6 Конкурс «Обмін ролями” У цьому конкурсі дівчата виконують чоловічу роботу і навпаки, хлопці – жіночу. Учасникам команд буде представлено по 10 інструментів і таблички з їхніми назвами. Потрібно дати назву кожному інструменту . За кожну правильну відповідь команда отримує по 1 балу.

Номер слайду 10

Пласкогубці   Стаме́ска. Руба́нок  Киянка

Номер слайду 11

Обце́ньки Цвяхотяг   Ріжковий ключ   Накидний ключ   

Номер слайду 12

 Пушер    Аплікатор  Спонж   Пухівка  

Номер слайду 13

Кисть  ЩипціПемза. Пилочка   

Номер слайду 14

7 Конкурс «Модельєри»Завдання конкурсу — вигадати ексклюзивне вбрання для своєї дівчини і за допомогою туалетного паперу змайструвати для неї костюм, а також дати цікаву назву образу. Переможець визначається аплодисментами.

Номер слайду 15

8 Конкурс «Злагоджена робота»Хлопцям зав'язують очі, дають віники і совки. Їх завдання — із закритими очима зібрати якомога більше папірців, дівчатка при цьому стоять осторонь, спрямовують і підказують.

Номер слайду 16

9 Конкурс «Політ кохання»Цей конкурс виявить найталановитіших майстрів слова, бо передбачає складання фрази-зізнання в коханні. Усім учасникам дають звичайнісіньке слово, яке потрібно використати, висловлюючи симпатію своїй «половинці». Це може бути «холодильник» (Кожного разу, коли відкриваю холодильник, я думаю про тебе)…

Номер слайду 17

10 Конкурс “Любов з першого погляду”Умови конкурсу: станьте навпроти один даного. Уважно подивіться один на одного. А тепер поверніться спинами. Ведуча ставить запитання.

Номер слайду 18

11 Конкурс «Заморочки із бочки»Для пар будемо давати запитання. Правильна відповідь на запитання оцінюється 1 балом. Ви радитесь між собою, і хто швидше відповість. Яка із пар набере найбільше «сердечок» та пара стає переможцем. Якщо жодна пара не відповість на питання попросимо зал допомоги - і правильну відповідь зарахувати тій парі, яку вибере вболівальник.

Номер слайду 19

12 Конкурс  «Відгадай мелодію»Умови конкурсу прості. Звучить музика, парам, потрібно якнайшвидше відгадати , що це за пісня. Виграє та пара, яка відгадає найбільшу кількість пісень.

Номер слайду 20

Підведення підсумків. Слово журі

Номер слайду 21