Презентація "День юного натураліста"

Про матеріал
Презентація містить матеріали, спрямовані на формування в школярів бажання та вміння захищати і зберігати єдність екосистеми Землі, приділяти особливу увагу біологічній різноманітності та природнім процесам, що підтримують життя.
Перегляд файлу

День юного натураліста

Піддубцівський ліцей

Мета:

*Формування в школярів бажання та вміння захищати і зберігати єдність екосистеми Землі, приділяти особливу увагу біологічній різноманітності та природнім процесам, що підтримують життя.

*Формування екологічної культури, екологічного виховання.

*Розвивання досвіду розв’язання екологічних проблем.

*Виховання екологічної свідомості учнів.

Учні та педагогічні працівники закладу провели численні масові заходи з нагоди святкування «Дня юного натураліста». Серед них: дослідження, впорядкування та благоустрій територій навчальних закладів;

пропагандистська робота – проведення в класах та гуртку виховних годин, конференцій з питань охорони природи та збереження

біорізноманіття; проведення виставок дарів осені та малюнків; екскурсії в природу для ознайомлення з флорою та фауною рідного краю.

Створюємо ліс разом!

У п’ятницю, 9 квітня, учні 9-11 класів Піддубцівської школи долучилися до акції «Створюємо ліс разом» та глобальної екологічної акції «Озеленення планети», яку організували працівники державного підприємства «Звірівське лісомисливське господарство».

image

Всеукраїнська акція «Лесина груша» продовжується у Піддубцівській школі!

image

Екологічний маршрут-квест «Таємниці лісу»

image

До відзначення Дня Землі долучилися і учні нашого ліцею. Уже вкотре старшокласники допомагають Звірівському лісництву у посадці дерев і впорядкуванні території. Лісівники завжди раді таким візитам і гостинно приймають учнів. Адже це наш маленький вклад у збереження довкілля.

image

Весняна толока

image

Екологічна акція «Здай макулатуру - збережи дерево»

image

Дізнаємося більше про птахів

З метою розвитку пізнавальних інтересів учнів, вивчення сезонної поведінки птахів, школярі Піддубцівського ліцею завітали у Воротнівське лісництво.

image

Добрі справи легше робити разом!

Семикласники стали справжніми волонтерами. Вони відвідали притулок "Ласка" в м.Луцьку з подарунками, що виготовили власноруч. Школярі пошили одинадцять лежаків для собак і котів, придбали 4 мішки корму за благодійні кошти.

image

Міжнародний урок доброти «Про гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

image

Пізнавальна екскурсія до «Аміли»

Ліцеїсти 5-го класу відвідали еко-парк "Аміла"- найбільшу на заході України оленячу ферму. Школярі побачити не лише оленів, а й кабанів, муфлонів та рисі. Діти мали змогу не лише спостерігати, а власноруч погодувати оленів. Такий контакт приніс масу позитивних емоцій.

image

image
«Екологічний Hand madе: Нове життя старих речей».

image

Агітбригада «NEXT» за чисте довкілля!

Метою виступу команди став розвиток екологічної свідомості у ровесників, а також формування переконань у необхідності екологічної діяльності.

image

 Візит до Інформаційного центру ЄС – завершальний етап проекту «Aqua Vita – європейський екологічний пріоритет», що втілюється за підтримки Представництва ЄС в Україні.

image

image

«Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет»

Квест «Хімічна лабораторія води» - частинка проєкту «Аква віта – європейський екологічний пріоритет»

image

image

Міжнародний день чистих берегів

Кожний рік у 3-ті вихідні вересня по всьому світу проходять екологічні акції в рамках Міжнародного дня чистих берегів.

image

Фотоконкурс «Моя Україно!»

image

«День юного натураліста» – акція, участь у якій дає можливість молодому поколінню долучитися до прекрасної справи – вивчення та охорони природи рідного краю, а також визначитися у професійному плані і впевнено крокувати до майбутнього.

pdf
Пов’язані теми
Географія, 9 клас, Презентації
До підручника
Географія 9 клас (Стадник О.Г., Довгань Г.Д.)
Додано
25 березня
Переглядів
22
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку