Презентація до години спілкування « Бути здоровим – це модно!»

Про матеріал
Кожна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Бо ЖИТТЯ – це найцінніше, що є у людини… І щоб задовольнятися ним потрібно берегти здоров’я з молоду. Мета кожної людини щодня, щохвилини пам’ятати про здоровий спосіб життя. На сьогодні, кредо в житті нашої молоді – це здоровий спосіб життя. Бо здоровим бути модно
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 2

Кожна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Бо ЖИТТЯ – це найцінніше, що є у людини…  І щоб задовольнятися ним потрібно берегти здоров’я з молоду. Мета кожної людини щодня, щохвилини пам’ятати про здоровий спосіб життя. На сьогодні, кредо  в житті нашої молоді – це здоровий спосіб життя. Бо здоровим бути модно. Мода супроводжує нас всюди. Ми стежимо за модними тенденціями в одязі, взутті, інтер'єрі, читаємо модні журнали, книги, дивимося модні телешоу тощо. Мода буває примхлива й швидкоплинна, а буває і навпаки, входить у наше життя надовго.

Номер слайду 3

Здоров'я - це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото. Ваше здоров'я - це те, що визначає вашу тривалість життя. І чим більш недбало ви до нього ставитеся, тим менше відповідно будете жити. Зрештою, бути здоровим - це модно! Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 4

Багато людей зараз живуть, так ніби у них ще 9 життів. Шкідливі звички, відсутність спорту та банальної гігієни, все це призводить до проблем, хвороб та інших недугів, які ускладнюють життя і не дають насолодитися ним сповна. Але навіть усвідомлення цього їх не зупиняє. Але в порівнянні з 20 століттям, 21 століття пропагує здоровий спосіб життя, нехай не всі його приймають. Якщо раніше було модно стояти з сигаретою в руці, то зараз модно ходити в тренажерний зал. Спорт - це здоров'я. А коли здорова людина займається спортом, це похвально подвійно.

Номер слайду 5

Зараз стало популярно їсти корисну їжу, пити якісну воду та дихати очищеним повітрям Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 6

Що б займатися спортом, не обов'язково купувати дорогий абонемент в спортзал, досить знайти майданчик, неподалік від будинку та спокійно займатися там. Адже вам насправді потрібен спорт, а не комфортний душ або стоянка. Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 7

Як говоритися, в здоровому тілі - здоровий дух, і тут не можна не відзначити, що людина в хорошій фізичній формі живе куди веселіше, ніж людина з зайвою вагою та шкідливими звичками. Бути здоровим запрограмовано нашою природою, а ми всіляко намагаємося переписати цю «програму». Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 8

Ви помічали, як проходить ранок курця або людини, схильної до пияцтва? Це пом'яте обличчя та перегар, мішки під очима та тремтячі пальці, невже так насправді вони і хочуть починати свій день замість того, що б прокинувшись посміхнутися новому дню, прийняти душ та з'їсти свій сніданок, ці бідолахи тягнутися за сигаретою або пивом що б похмелитися. Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 9

Про яку здорову сім'ю може йти мова, якщо хоча б один з батьків веде не здоровий спосіб життя? Така сім'я приречена на боротьбу добра та зла. Ростити дітей необхідно лише в умовах здорового життя, інакше не чекайте нічого доброго, коли дитина підросте. Уберегти від усього ви природно не зможете, але дати основу до правильного життя здатен кожен.  Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 10

  Не забувайте, що завжди знайдеться той, для кого ви служитимете прикладом. Будьте здорові та щасливі!Бути здоровим - це модно!

Номер слайду 11

Марченкова О. ЮКЗО НВО № 113 ДМРм. Дніпро. Будьте здорові та щасливі!

pptx
Додано
26 вересня 2019
Переглядів
1996
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку