Презентація "До побачення 9 клас"

Про матеріал
Презентація містить фотографії класу, коротенькі вірші -характеристики на кожного учня, загальний вірш побажання. Може бути корисний класним керівникам і класоводам.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

До Побачення 9 клас!

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Софія. Наше сонечко Софія. На уроках часто в мріях. Має дуже гарну вроду,Піклується про природу.І роботи не боїться. Справжня добра чарівниця.

Номер слайду 22

Богдан. Впізнаєте? Це Богдан. Серед хлопців отаман.І веселий,й артистичний. Сіроокий, симпатичний. Та з ним не варто жартувати. За себе зможе постояти!

Номер слайду 23

Лариса. Думали, що це актриса?А це-Шинкарук Лариса. Завжди спортивна, енергійнаІ як подруга надійна. Справжня в мами помічницяІ хороша учениця!

Номер слайду 24

Владислав. Наш красунчик Владислав. Всіх дівчат зачарував. Він охайний від природи. Розуміється на моді. Веселий та енергійний. Часом тихий і спокійний. Лиш одну справу потрібно владнати. На перший урок дуже важко вставати.

Номер слайду 25

Іванна. Кароока, як і мама. Справжня зірка Інстаграма.І красуня, й активісткаІ спортсменка, і артистка. Може хтось іще не чув?Це-Іванка Приймачук.

Номер слайду 26

Василь. Наш Василь спортсмен затятий,Енергійний та завзятийІ в навчанні він кмітливийІ дотепний, й жартівливий. Та говорить так багато. Мабуть буде депутатом.

Номер слайду 27

Богдана. Дочекалися? Богдана. Ця дівчина справжня паннаІ кокетлива й грайлива,Усіх хлопців підкорилаІ в навчанні рівно все. Мабуть є якийсь секрет.

Номер слайду 28

Анастасія. Касянчук Анастасія. То не дівчина, а мрія. Щира, лагідна, привітнаІ в навчанні також спритна. Має дуже добру вдачу. Кажуть, схожа на Осадчу.

Номер слайду 29

Володимир. Вова хлопець в нас надійний. Врівноважений, спокійний. Слів на вітер не кидає,В класі гарно прибирає. Має планів він багато. То ж задумайтесь, дівчата.

Номер слайду 30

Інна. Ця красуня- наша Інна. Вчиться майже на відмінно. Сіроока і фігурна. Дуже дівчина розумна.Інна всіх організує,Та і ще й проконтролює. Допомагає вчителям, однокласникам, батькам.

Номер слайду 31

Дмитро. Наш Дмитро-це супермен,Симпатичний і спортсменІ відмінником би став , але мав багато справ. То про зачіску подбати,То парфуми підібрати. Потрібно це обов’язково. Щоб бути лідером у школі!

Номер слайду 32

Анастасія. Приймачук Анастасія-Наша гордість і надія. Блакитноока, ще й блондинка,Відмінні в неї всі оцінки. Завжди розсудлива, активна. Ніжна, лагідна, спокійна. Але впевнено завжди. Вона крокує до мети!

Номер слайду 33

Номер слайду 34

До побачення!Мій улюблений дев’ятий. Хочу я вам побажати. Щоб усі були здоровіЩоб не знали сліз та горя. Щоб веселими завжди. Крокували по житті. Віри, любові і надіїЩоб здійснилися всі мрії!Щоб удача повсякчас. Супроводжувала вас. Випускний 9 клас. Можливо, хтось залишить нас. Будуть нові у вас друзіА ми сумуватимемо дуже. Ну, а хто прийде в десятий. Будем радо зустрічати! 

pptx
Додано
14 серпня 2021
Переглядів
1093
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку