Презентація до уроків безпеки "День безпечного Інтернету"

Про матеріал
Презентація містить qr-коди доступів до відповідних матеріалів, роликів тож може бути роздрукована та використана для оформлення матеріалів до дня безпечного Інтернету
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ)Уроки безпеки

Номер слайду 2

Безпечний Інтернет

Номер слайду 3

Марафон за планом:“Безпека дітей в Інтернеті”“Захисти свою персональну інформацію”“Захисти гроші під час онлайн-шопінгу”“Поради батькам”Пам’ятка порад, про що варто знати дітям

Номер слайду 4

Безпека дітей в ІнтернетіЗараз в Україні майже 22 млн користувачів інтернету, питання безпеки в мережі більш ніж актуальне. У цьому контексті турбота про дітей набуває більших масштабів.

Номер слайду 5

Ризики, пов'язані із захистом персональних даних Швидкий розвиток технологій у ХХІ столітті призвів до того, що зараз суспільство існує не лише в реальному, а й у цифровому просторі. Обсяг інформації, який обертається навколо нас, вражає. За статистикою, у світі кожну секунду генерується близько 1,7 мегабайта інформації.

Номер слайду 6

“Захисти свою персональну інформацію” За останні 30 років більше ніж у 20 країнах були прийняті нормативно-правові акти із захисту персональних даних, в яких закріплені реальні механізми правового обігу такої інформації.

Номер слайду 7

Варто знати. Порушення законодавства про захист персональних даних тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

Номер слайду 8

Онлайн-шопінг – вигідно чи небезпечно?Мабуть, тільки ледачий жодного разу не замовляв товари для дому або одяг в Інтернеті. Лише декілька кліків — і омріяна річ, оплачена через кілька днів, вже чекає на вас у відділенні пошти. Але в онлайн-шопінгу є як переваги, так і недоліки чи навіть небезпеки. Віртуальна покупка може принести масу розчарувань.

Номер слайду 9

“Захистити свої гроші під час онлайн-шопінгу” У Європі майже 60% сімей роблять покупки онлайн. В Україні ця частка поки що значно нижча: тільки близько 12% користувачів Уанету при онлайн-покупках розплачуються карткою, за даними Gf. K. Але не варто забувати, що українці часто здійснюють онлайн-покупки на закордонних майданчиках.

Номер слайду 10

15 порад для безпечного онлайн-шопінгу в інтернетіПоради розбиті на блоки: що робити перед тим, як зробити покупку, як поводитися під час покупки і після того, як товар був куплений.

Номер слайду 11

Поради батькампро безпеку дітей в Інтернеті

Номер слайду 12

pptx
Додано
11 лютого 2020
Переглядів
1285
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку