Презентація до уроку "Ключі від мудрості"

Про матеріал

Презентація містить ілюстративний матеріал до уроку "Ключі від мудрості". Цікаві і пізнавальні завдання в ігровій формі -гарний спосіб провести час весело і з максимальною користю.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація до уроку «Ключі від мудрості»

Номер слайду 2

САМОНАЛАШТУВАННЯЯ можу сьогодні добре працювати . Я розумний(розумна). Я наполегливий ( наполеглива). Я творчий (творча). Я бажаю однокласникам успіхів на уроці.

Номер слайду 3

Мудрий той, хто знає не багато, а потрібне. Есхіл

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Розгадай шифр 4 1 21 18 19 23 19 4 19 3 28 11 23 11,26 23 19 3 22 7 26 19 28 7 10 18 1 23 11.

Номер слайду 6

Вгадай слово за лексичним значенням. Тварина, яка має тіло, вкрите пір'ям, дзьоб і крила. Приємний зовнішнім виглядом. Рогове нашкірне утворення з порожнистим стрижнем і легкими пухкими відростками, яке вкриває тіло птахів. Суспільна істота, вищий ступінь розвитку живих організмів. Сукупність відомостей, здобутих у процесі навчання.

Номер слайду 7

Випиши у дві колонки : з апострофом і без. Дерев_яний, об_єктив, дір_явий, міжгір_я,осв_ячений, різдв_яний, узголів_я, дит_ясла, руків_я, обілл_ю, гар_ячий, об_єм, сузір_я, тім_я, атель_є, ін_єкція. З перших букв прочитайте закінчення прислів‘я:«Кожна пригода -….»

Номер слайду 8

Знайди зайве слово. Прикметники: липовий, український, прадавній, сіренький, розумний, прехороший.Іменники: природа, земля, річ, сестра, гілка, голова, оселя. Прислівники: сьогодні, нині, зранку, приємно, довіку, завжди. Дієслова: ходити, робити, слухати, говорити, спати.

Номер слайду 9

Розгадай ребуси,,Б=М1,2,,,,,,,Я=И

Номер слайду 10

Сьогодні на уроці я зрозумів(зрозуміла)….

Номер слайду 11

Дякую за увагу!

pptx
Додано
10 липня 2018
Переглядів
901
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку