Презентація до уроку ЯДС 3 клас

Про матеріал
В презентації уроку розміщено матеріали для ознайомленням з найвідомішими гірськими породами, з їх різноманітністю у природі.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Проект Гірські породироботу виконалавчитель початкових класів. Комліченко І. В.

Номер слайду 2

Гірські породи – тіла неживої природи

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Тверді

Номер слайду 6

Рідкі породи

Номер слайду 7

Газоподібні Природний газ

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Лабораторія «Юних дослідників»КАМ’ЯНА( КУХОННА) СІЛЬ крихка корисна копалина має гірко-солоний смак переважно білого кольору не горить розчиняється у воді утворюється на місці зниклих морів видобувається у шахтах на місці зниклих озерІсторія виникнення Слово “ сіль” походить від галицького слова “sal”, що в перекладі позначає – море. Ось чому вона така солона.

Номер слайду 12

«Цікава хвилинка» Нафту в Україні почали добувати ще 300 років тому на Прикарпатті. Спершу діставали її відрами з глибини 4 – 6 метрів. Використовували нафту як мастило, для освітлення приміщень. Сьогодні в процесі переробки нафти отримують безліч продуктів, але основними є пластмаси, бензин, асфальт, мазут, гас, дьоготь, дизельне паливо. Найбільш популярний у наш час матеріал для виробництва свічок — парафін — є продуктом перегонки нафти. З нафти виробляються ще й DVD і CD диски, телефони і комп’ютери, танки і літаки, губна помада і туалетна вода, зубна паста і пральний порошок, антисептики і ліки, а також багато іншого.

Номер слайду 13

pptx
Додано
26 квітня 2023
Переглядів
304
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку