Презентація " Добір зачіски за типом волосся"

Про матеріал

Додатковий демонстраційний матеріал до теми "Мистецтво вибору зачіски" .Дає поняття про те, як вибір зачіска залежить від типу волосся і які є базові зачіски для дівчаток-підлітків.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мистецтво вибору зачіски. Добір зачіски за типом волосся

Номер слайду 2

Жирне волосся Для нього ідеальні короткі або подовжені об'ємні стрижки, які не щільно прилягають до голови. Зачіска довше збереже свіжість.

Номер слайду 3

Сухе волосся Якщо волосся дуже сухе, краще спочатку спробувати його додатково зволожити. Часті укладання і миття йому шкодять. Чи не найліпший варіант для такого волосся - невибагливі стрижки.

Номер слайду 4

Тонке і рідке волосся Головне для зачісок із тонкими волоссям - об'єм, який легко створити на короткому волоссі. Для середньої довжини підійдуть багатошарові стрижки з рівним зрізом і рівним чубчиком, варіації каре, і, звісно, кучері. Більша довжина не бажана.

Номер слайду 5

Густе волосся Ідеальний для нього варіант - середня довжина. Прямі або косі чубчики, закруглені або рівні зрізи. Головне - дотримуватися міри з обсягом, тому градуйованими стрижками і дрібними кучериками захоплюватися не варто. Можуть вибрати практично будь-яку укладку, спробувати популярний варіант стрижки шарами, коли верхній шар довший від нижнього.

Номер слайду 6

Кучеряве волосся Таке волосся вимагає стрижок, здатних зберегти їхню природну красу. Підійде довгий боб: ззаду волосся підстрижене коротше, а спереду потрібно відпустити подовжені прядки. Незалежно від обраної довжини досвідчений майстер зможе надати неслухняним кучерям оригінальної форми і скорегувати овал обличчя. Єдине правило - не забувати про природний напрямок росту волосся.

Номер слайду 7

Базові зачіски для дівчаток-підлітків

Номер слайду 8

Кінський хвіст Ця зачіска є універсальною, підійде і до шкільної форми, і до романтичної сукні. Можна зробити хвіст високим або низьким, дібрати до нього оригінальні резинки або шпильки, заплести окремі пасма в кіски, випрямити або, навпаки, завити волосся, зав'язати два хвости або один хвіст, розташований збоку.

Номер слайду 9

Коса Коса - зачіска, актуальна завжди. Якщо коса здасться тобі нецікавою, урізноманітни її такими варіантами плетіння: «колосок», «риб'ячий хвіст», французька косичка або по-різному розташуй коси. Можна заплести косичку вінком або обідком, кількома паралельними кільцями, які охоплюють голову, розташувати її по середині спини, від потилиці, або заплести збоку, від вуха.

Номер слайду 10

Пучки або “гульки” Ця стримана зачіска гарно поєднується зі шкільною формою, личить більшості дівчат, зручна й елегантна. Можна зробити акуратний гладкий пучок, закріпивши волосся простими шпильками, або трохи розтріпати його, надавши чарівної недбалості. В особливих випадках підійдуть шпильки з декоративними елементами - стразами, квітами тощо. В «гульку» можна згорнути і попередньо заплетену косу.

Номер слайду 11

А ось розпущене довге волосся у школу носити не варто. Воно заважатиме й відволікатиме.

pptx
Додано
24 січня 2021
Переглядів
7053
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку