Презентація " Дружба - це

Про матеріал
Розробка виховної години пропонується для вчителів Нової української школи з інтерактивними технологіями. До розробки входить фізкультхвилинка ,а також творчі вправи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дружба – то найдорожчий скарб!!! Підготувала вчитель початкових класів Кошиль Євгенія Миколаївна

Номер слайду 2

Друг добрим чуйним відкритим уважним люб’язним чесним щирим красивим надійним вихованим акуратним привітним толерантним

Номер слайду 3

Знайомий, приятель, товариш, друг Про людину, з якою ви просто вітаєтеся у дворі, ви можете сказати ... знайомий. Про людину, з якою час від часу обговорюєте деталі матчу, фільм, якісь події, ви скажете ... приятель. Про однокласника, з яким за 5 років з'їдений пуд солі, скажете ... товариш. Про людину, якій довіряєте свої таємниці, з якою ділите радості і печалі, скажете ... друг!

Номер слайду 4

Дружба – це стосунки, що засновані на взаємній допомозі, прихильності, спільності інтересів, поглядів, життєвих цілей.

Номер слайду 5

Закінчи речення: Друзі можуть разом…

Номер слайду 6

Хто довіряє тобі, ділиться своїми думками, мріями,таємницями, покладається на тебе. Він повинен ділити з тобою горе і радість, бути разом з тобою в будь-якій ситуації. Друг – це той…

Номер слайду 7

Довіра – ставлення до кого – небудь, яке виникає на основі віри в чиюсь правоту, чесність, щирість тощо. Дружба — особисті відносини між людьми, що ґрунтуються на довірі, щирості, взаємних симпатіях, спільних зацікавленнях і захопленнях.

Номер слайду 8

Прислів'я Немає друга - шукай, а знайдеш - бережи. Друга мати - себе не жаліти. Друг пізнається в біді. Друга за гроші не купиш. Хто друга в біді покидає, той сам в біду потрапляє.

Номер слайду 9

Закони дружби: 1. Не залишай друга в біді, поділи з ним радість і горе. 2. Дружба - це насамперед віра в людину, не треба міняти друзів. 3. Стався до свого друга так, як би ти хотів, щоб він ставився до тебе. 4.Не бійся в друга попросити вибачення, і сам старайся якомога швидше забути свою образу.

Номер слайду 10

Вправа «Місток дружби» -Утворіть пари, придумайте і покажіть місток (за допомогою рук, ніг, тулуба). Потім побудуйте місток утрьох, учотирьох і т. д. Вправа закінчується тим, що всі беруться за руки, роблять коло і піднімають руки вгору, зображуючи «Місток дружби».

Номер слайду 11

Чи знаю я свого друга? Який урок у нього улюблений? На чому він любить кататися? Яка його улюблена пора року? Який вид спорту любить? Ким хоче стати коли виросте? Яку тварину він хотів би мати вдома? Які книги любить читати?

Номер слайду 12

Фізкультхвилинка «Прогулянка»

Номер слайду 13

Казка про дружбу

Номер слайду 14

Мій друг – найкращий. План Хто мій друг (як звати, скільки років, де познайомились, тощо). Як давно ми дружимо. Що нас поєднує, чим відрізняємося одне від одного. Що подобається моєму другові. Що мене переконало, що ми – друзі.

Номер слайду 15

Це мій найкращий друг Намалюй свого друга

ppt
Додав(-ла)
Кошиль Евгения
Додано
8 листопада 2022
Переглядів
1576
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку