Презентація "Комахи. Бджола"

Про матеріал
Презентація для уроку образотворчого мистецтва. Містить загадку про бджолу, декілька фактів, картинки та покроковий малюнок.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Комахи

Номер слайду 2

Ця маленька трудівниця. Мед збирає як годиться: Все у вулик, все у соти,Не цурається роботи!

Номер слайду 3

Цікаві факти про бджіл. Бджоли єдині комахи на землі, які можуть виготовляти їжу для людини. Ви колись задумувались чому бджоли гудуть? Відповідь досить проста - бджоли дуже швидко рухають своїми крилами, до двохсот помахів в секунду, через що і з'являється специфічний гул. В пошуках їжі бджоли можуть відлітати від свого вулика на відстань до десяти кілометрів. В колонії бджіл може бути до 80 тисяч особин і керує ними всього одна королева. Не можна класти мед у гарячий чай. Тим самим ви «вб’єте» всі його корисні властивості. У бджіл є своя мова, якою вони спілкуються між собою. Це мова жестів, рухів тіла.

Номер слайду 4

Прислів’я про бджіл. Бджола мала, а й та працює. Мала бджола, а більше за великого знає. Одна бджола меду не наносить. Яка правда, така честь, які бджоли, такий мед. Бджола їсти не просить, а мед носить. Чекає, як бджола сонця. Ще бджіл не купив, а вже діжки на мед лаштує. Ще бджоли гудуть, а ледарі з поля йдуть.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

pptx
Додано
5 вересня 2020
Переглядів
1327
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку