Презентація на тему "Міжнародні та українські екологічні організації"

Про матеріал
Презентація на тему "Міжнародні та українські екологічні організації" Зміст : -Глобальний екологічний фонд -Всесвітнє товариство захисту тварин -Всесвітній фонд природи -Грінпіс -Зелений фронт -Дніпропетровське міське товариство охорони природи
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація на тему: «Міжнародні та українські екологічні організації» Виконав: Студент 3 курсу, групи: НХ Довжик Артур

Номер слайду 2

Глобальний Екологічний Фонд Глобальний Екологічний Фонд (ГЕФ) – це міжнародна організація, створена в 1991 році в ході підписання резолюції Радою виконавчих директорів Світового банку і відповідними домовленостями між Програмою розвитку ООН (ПРООН) та програмою ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП), членами якої є 182 держави, міжнародні інституції, неурядові організації (НУО) і приватні компанії. Фінансування ГЕФ здійснюється за рахунок країн-учасників. В 2006 році 32 країни-учасники внесли 3.13 мільярди доларів США задля фінансування операцій Фонду протягом чотирьох років. Мета: покращення стану глобального навколишнього середовища шляхом підтримки національних ініціатив зі сталого розвитку. ГЕФ надає гранти для різних типів проектів, починаючи від кількох тисяч до кількох мільйонів доларів. Це повномасштабні проекти, середньорозмірні, програмні підходи і стимулюючі заходи.

Номер слайду 3

Всесвітнє товариство захисту тварин Всесвітнє товариство захисту тварин (ВОЗТ) (англ. World Society for the Protection of Animals (WSPA)) — міжнародна некомерційна зоозахисна організація, що здійснює свою діяльність у більш, ніж 150 країнах світу й об'єднує понад 900 організацій. WSPA бореться як проти жорстокого поводження з тваринами в цілому, так і проводить окремі кампанії проти конкретних видів жорстокого і негуманного поводження, таких як цькування ведмедя китобійна промисловість, утримання дельфінів у неволі, інтенсивне тваринництво. Мета: своєю метою WSPA вважає світ, в якому благополуччя тварин - цінно, а з жорстоким поводженням - покінчено, місія WSPA -. Створення глобального руху на захист тварин. Проекти - Проект «Захисти тварин»

Номер слайду 4

Всесвітній фонд природи Всесвітній фонд дикої природи (англ. World Wide Fund for Nature), — міжнародна неурядова організація, що займається збереженням природи, дослідженнями та відновленням природного середовища. Головна мета — зупинити деградацію природного середовища планети та побудувати майбутнє, в якому люди будуть жити гармонії з природою. WWF працює в Україні з кількома проектами: - Дунайський проект - Карпатський проект - Проект «Лісова сертифікація»

Номер слайду 5

Ґрінпіс Ґрінпіс (англ. Greenpeace, у перекладі — «зелений мир») — міжнародна природоохоронна організація, заснована 1971 року в Канаді. Основне завдання організації — сприяти екологічному відродженню та привертати увагу людей та влади до збереження природи. Фінансування організації — винятково із пожертв людей, небайдужих до збереження природи. Ґрінпіс не приймає фінансування бізнесу, влади та політичних партій. Мета: сприяти екологічному відродженню та привертати увагу людей та влади до збереження природи. Проекти: - Проект «Збереження китів. Запобігання вилову китів китобійними суднами. Занесення китів під охорону.»

Номер слайду 6

Зелений Фронт «Зелений Фронт» — харківська обласна громадська організація екологічного спрямування, яка займається охороною навколишнього природного середовища, захистом екологічних та пов'язаних з ними соціальних прав громадян. Мета:Зробити наш край «зеленішим» — більш комфортним для життя, більш екологічно свідомим, зберегти природу, яка, як відомо, нам не належить, бо її наші пращури через нас передають нашим нащадкам. Проект: «Зробимо наш край зеленішим»

Номер слайду 7

Дніпропетровське міське товариство охорони природи Дніпропетровське міське товариство охорони природи (повна назва — Дніпропетровська міська організація Товариства охорони природи) — громадська організація екологічної спрямованості, яка поширює свою діяльність на територію міста Дніпропетровська. Мета: сприяння розробці програм та проведення комплексу заходів по збереженню та відтворенню сприятливого для життя навколишнього природного середовища, збереженню здоров’я , здійснення просвітньої діяльності, захисту екологічних прав громадян, участь у заходах по охороні природи, раціональному використанню природних ресурсів, реалізації екологічної політики у місті Проект: «Збережемо природу разом»

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Явна Надія Миронівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
До підручника
Екологія (рівень стандарту, академічний рівень) 11 клас (Царик Л.П., Царик П.Л., Вітенко І.М.)
Додано
31 травня 2020
Переглядів
11506
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку