Презентація на тему: "Поліпшення стану повітря у класній кімнаті під час занять"

Про матеріал
При диханні ми споживаємо кисень і видихуємо, в основному, вуглекислий газ до 25 літрів на годину, тому він міститься в усіх приміщеннях, де є людина.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Поліпшення стану повітря у класній кімнаті під час занять

Номер слайду 2

Факти про вуглекислий газ “ Вміст СО2 у атмосферному повітрі -0,0314% СО2 – продукт дихання, норма 0,1-0,2% Людіна за хвилину видихає 16 разів. Один видих – 500см кубічних повітря.

Номер слайду 3

Споживання вуглекислого газу При диханні ми споживаємо кисень і видихуємо, в основному, вуглекислий газ до 25 літрів на годину, тому він міститься в усіх приміщеннях, де є людина.

Номер слайду 4

Вуглекислий газ в приміщеннях Людина є основним джерелом вуглекислого газу в приміщенні, оскільки ми вдихаємо від 18 до 25 літрів цього газу на годину. У всіх приміщеннях, де тимчасово або постійно перебувають люди, головним забруднювачем повітря є вуглекислий газ (СО2). У нормі цей газ міститься у вуличному повітрі у концентрації 300-400 ppm (0,03-0,04%), така концентрація є оптимальною для дихання людини.

Номер слайду 5

Що можна зробити, щоб поліпшити становище Обовязково провітрювати класну кімнату до почаку уроку і після кожного уроку. Залишати вікна не повністю зачиненими. Також нас рятують рослини, або фотосинтез, який відбувається завдяки ним.

Номер слайду 6

ppt
Пов’язані теми
Хімія, 7 клас, Інші матеріали
Інкл
Додано
8 квітня 2022
Переглядів
15805
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку