Презентація "Нашого цвіту по всьому світу" відомі українці.

Про матеріал
Матеріал про відомих людей за кордом, які мають українське коріння. Буде цікавим для використання під час виховних заходів для учнів 7-9 класів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українці, які прославились на весь світ. Нашого цвіту по всьому світу. Віртуальне знайомство. Підготувала Пациаді М.

Номер слайду 2

Тисячі українців були змушені шукати кращої долі за кордоном. Але навіть у чужих країнах вони пам'ятали про своє походження та змогли вразити світ своїм талантом. Українці займали важливі державні посади у чужих країнах, підкоряли космос та високу моду, знімалися у найкращих фільмах та робили важливі наукові відкриття для людства. Ні для кого не секрет, що у всьому світі українці відомі як волелюбна і талановита нація. Це доводять тисячі творчих досягнень наших письменників, артистів, художників… Когось із них свого часу життя змусило шукати кращої долі за кордоном, хтось – народився в іншій країні, але має українське коріння і пишається цим. Пропонуємо до вашої уваги знайомство із видатними людьми українського походження, які не відцуралися своєї батьківщини і пам'ятають звідки вони родом.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Українка Квітка Цісик народилася і все життя прожила у США. Її голосом захоплювався весь американський шоу-бізнес. Із нею працювали Майкл Джексон, Вітні Г'юстон та інші світові зірки. Дві україномовні платівки, які вона випустила за свій кошт, досі популярні. Батько Квітки Цісик був львівським скрипалем. Її бабуся, дідусь, мама жили у Львові до 1944 року. Родина була знаною інтелігенцією у місті. Повне ім’я співачки – Квітослава. Рідні і близькі її називали Квіткою. А популярність у США вона здобула під артистичним псевдо – Кейсі – поєднання перших літер імені та прізвища – Kvitka Cisuk.

Номер слайду 10

Народилася в Києві, Україна. Повне ім'я - Міліца Йовович. У дев'ять років Мілла вперше почала зніматися, а в одинадцять - виступила в якості моделі. Продовжуючи позувати для обкладинок журналів і знімаючись в рекламі, вона проводить свої юні роки роблячи кар'єру в модельному бізнесі,  У 1981 році з родиною емігрували в США. Спочатку сім'я Мілли Йовович жила в Лондоні, а лише потім в Сакраменто, після чого переїхала в Лос-Анджелес.

Номер слайду 11

Народилася в Чернівцях, Україна. Повне ім'я - Мілена Марківна Куніс. В 1991 році сім'я Міли переїхала до Лос-Анджелеса. Коли Мілі виповнилося 9 років, батько влаштував її на вечірні акторські курси в Студії Беверлі Хіллс (Beverly Hills Studio), які вона відвідувала після школи. Свою акторську кар'єру Міла почала, знімаючись в рекламних роликах.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Рудь Марина
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
8 листопада 2021
Переглядів
1193
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку